keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kurkistus kotiin

Mun on jo pri päivää tehnyt niin kovasti mieli jakaa kuvia remontin ja sisustussuunnittelun keskeltä, mutta perfektionisti- minä ei anna siihen lupaa, koska kaikki on vielä niin kovin kesken.

Törmäsin tänään kuitenkin erääseen tuttavaani, joka jo kovasti odottelee kuvia aikaansaannoksistamme niin kai se on jotain jo paljastettava ;)


Tämä Askon olohuoneenpöytä löytyi jo kesäkuun puolella hyvästä tarjouksesta (-50%) ja ostin sen jo silloin talteen, vaikka emme olleet tehteet vielä edes tarjousta. Sen vaan tietää, kun löytää sen mieleisen tavaran ja tämä on juuri ihana. (olin muuten laittanut tämän myös aikaisemman postauksen kollaasiin, kun suunnittelin olohuonetta)

Pöydän päällä olevat kynttilät , sekä krominen astia löytyi Ikeasta melko edulliseen hintaan. 
Tässä kuvassa näkyy hyvin se paljon mietitty lattia. Harmaa siitä nyt tuli, enkä voisi olla tyytyväisempi. Sopii niin kovin kivasti valkoisten kalusteiden kanssa.

Peili puolestaan odottaa maalausta ja se on tulossa eteiseen lipaston päälle poikittain.Oon aika poikki tästä muutto-remonttipuuhastelusta, mut en tiennyt että niin väsynyt, etten jaksa nostaa kuvia varten paria paperia lattialta :D


Keittiö <3 
On se vaan niin nätti ja tilava. 
Kuvassa näkyvä valkoinen taso sain väistyä maanantaina korkeakiiltopöydän tieltä.Eteinen
Niin täynnä tavaraa, etten kestä.
Kuva on onneksi otettu muistaakseni Tiistaina, eli ei se enään ole läheskään näin sotkunen, mutta tekemistä on PALJON , ennenkuin tila näyttä sisustusblogiin sopivalta.

Eteisen matto on hirveä vanha ruppana!
Se toivottavasti ei viihdy meillä pitkään, pidän sormet ristissä, että uusi löytyy pian!


Loppuun vielä vilaus työhuoneesta. 
Raukka joutuu tekemään töitä lattialla, kun tuoli on jossain? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3