sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Olohuoneen uusi matto

Viimeaikoina sisustushankinnat on jäänyt harmittavan vähälle, mutta eilen löysin vihdoin uuden maton meidän olohuoneeseen. Aiemminhan meillä oli Sotkan Luxus- matto, mikä olikin täydellinen lasipöydän kanssa. Tämä uusi matto sopii kuitenkin paremmin rahiin. Lisäksi tästä uudesta matosta on vähän helpompi puhdistaa puklut pois!Aeimmin olohuone on näyttänyt tältä:


Taulujen tilalle on tulossa myös vähän jotain uutta, nimittäin noin isot omat kuvat ei sittenkään tunnu omalta.

Tämä vanha olohuoneen matto siirtyi nyt ainakin väliaikaisesti keittiöön. Aiemmin keittiössä oli pyöreä matto:Mitä mieltä , oliko muutos hyvä?


21 kommenttia:

 1. Tosi kaunis matto!mistä löytyi?:)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs olkkari teillä! Meillä on toi sama Askon matto olkkarissa ja voin sanoa että tässä koirataloudessa (ja kohta myös vauva) on ollut erittäin helppo pitää puhtaana. Ennen meilläkin oli karvamatto olkkarissa mutta se kerää niin paljon pölyä ja likaa ja vaikea puhdistaa niin tällainen kova matto on kyllä ollut kivempi :) Onkohan toi teidän harmaa seinä muuten tikkurilan tuhka -sävy? Näyttää ihan samalta kuin meidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et on helppo pitää puhtaana! Seinä ei ole maalattu, tapetti oli muistaakseni K-raudan Eco-sarjaa. Tosin en nyt kyllä yhtää oo varma. Täytyykin käydä kurkkaamassa sun blogia :)

   Poista
 3. Teillä on aivan mielettömän kaunista <3 toi matto on tosi nätti!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo uus matto!(: saanko udella että mistä se on?

  VastaaPoista
 5. Minä pidin aiemmasta tyylistä, niin olkkarissa kuin keittiössäkin. Oisin laittanut ton uuden maton keittiöön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, myös mun mielestä aiempi oli kiva. Noin pitkänukkanen matto ja teräväkulmainen lasipöytä ei kuitenkaan toimi lapsiperheessä. Täytyykin kokeilla tota mattoa joskus keittiöön, saattaisi tosiaan sopia myös sinne :)

   Poista
 6. Essi // Pieces of Miracles31. tammikuuta 2016 klo 11.03

  Tosi nätti uusi matto, saako udella mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, Matto on Askosta ja oli vieläpä aika hyvässä alessa :)

   Poista
 7. Ovatko nuo hyllyt Milan huoneessa ja olkkarissa Ikean "tauluhyllyjä"? Muutin vast`ikään ja olen harkinnut niitä entisten Lack -hyllyjen tilalle, josko eivät jättäisi niin suurta jälkeä seiniin ja niille sopisi kuitenkin kivasti muutama taulu ja koriste-esineet. Ovatko mielestäni olleet kätevät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ikea tauluhyllyt Milan huoneessa ja olkkarissa. Meilläkin on aiemmassa asunnossa ollut just noi Lack-hyllyt makuuhuoneessa, mut tykkään näistä tauluhyllyistä enemmän. Paljon sirommat, nätimmät ja tarvittavat tavarat saa esille. "Kolonen" on just sopiva iittalan tuikkukipoille, jos kynttilöistä tykkää :)

   Poista
 8. Todella kaunista. :) mietin vain miten karvamatto toimii ruokapöydän alla? Meillä saa ainakin olla jokapäivä luuttuamassa syöttötuolin alusta ruoan jämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No eihän se toimikaan, varsinkaan lapsen kanssa :D Matto jäi keittiöön väliaikaisesti, kunnes jaksan viedä maton häkkivarastoon odottelemaan .

   Poista
 9. Hei, mä taas kyselen tuosta laminaatista, kun se on teillä keittiössäkin. Onko saumat turvonneet? Laitoitteko esim. tiskialtaan tienoille mitään ainetta laminaatin alle, että kestäisi paremmin kosteuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti käydä ihan katsomassa, kun ei ole osunut silmään. Mutta ei - ei ole turvonnut, eikä myöskään laitettu mitän erillistä suojaa lavuaarin kohdalle. Tosin en tiedä voiko rurpoamiseen vaikuttaa se, ettei laminaatti ole keittiökalusteiden alla (vai laitetaanko sitä sinne edes koskaan?), joten laminaatilla on tilaa "elää". Jääkaapin ja astianpesukoneen alla on sitten kaukalot mahdollisia vuotoja varten.

   Poista
 10. Kiitos taas vastauksesta! Kyllä me tätä taidetaan uskaltaa ostaa. Ollut suosikki koko ajan. Kuukauden päästä muutto!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3