maanantai 4. tammikuuta 2016

PalapelimattoTämä kuvissa näkyvä palapelimatto on herättänyt kiinnostusta nyt sen verran, että ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksensa. Tämä teksti tulee olemaan ehkä blogihistoriani vähätekstisin ja muutenkin suppea, mutta tuleepahan matto esiteltyä.

Matto on Hong Kongista ostettu reilu kuukausi takaperin. Hintaa matolla oli n. 12€ ja merkkiä en muista (olikohan tämä edes minkäään merkkinen?). Halpa hankkia, mutta pirun kätevä! Viime viikolla laitoin puuhamaton pesun kautta kaappiin jemmaan, koska Mila roikkui eläimissä yrittäen nousta istumaan ja irroitti sitten yhtäkkiä lelusta otteensa (tyhmänrohkea?). Tämän siirron jälkeen palapelimatto on ollut entistä enemmän käytössä. 

Milan käsittelyssä peitot sun muut lattiapehmusteet ei pysy lainkaan paikoillaan, siksi tämä matto onkin meille ihan täydellinen. Lisäksi matosta saa helposti otteen, eikä jalat ja kädet luista. Tämä ominaisuus todennäköisesti helpoittaa ryömimistä ja myöhemmin konttaamista.
Mila tykkää, että leluja on vähän joka suunnassa, jotta voi sitten itse kääntyä kellonviisarimaisesti "oikean" lelun luo. Tämä yhdeksänpalainen matto on tällä hetkellä juuri sopivan kokoinen, mutta myöhemmin  vähän isommille palasille voisi olla käyttöä. Lisäksi 2,5 vuotiaiden serkkupoikien hieman vauhdikkaassa käsittelyssä palapelimatto oli kröhöm ikäänkuin palasina :D Luulen, ettei mun hermo kestäis koota samaa palapeliä päivästä toiseen. Nimittäin eläinkuviotkin irtoaa 2-3 palaseen.Minkälaisia leluja teidän alle 1- vuotiaat leikkivät?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että tuollaisia palapelimattoja on vielä! Muistan, kun minulla & veljelläni oli pienenä tuollainen palapelimatto, mutta siinä palat olivat vain pienempiä ja paloissa oli aakkoset. Olen tosiaan itse 21 vee ja meillä oli tuollainen hmm kun olin alle 7vee.. Niin ihanan värikkäitäkin nuo matot! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3