tiistai 4. lokakuuta 2016

Myyntikuvat
Vielä tällä viikolla meidän koti tulee löytymään oikotieltä, mutta halusin jo nyt tulla näyttämään teille näitä myyntikuvia. Mielestäni näistä kuvista saa hyvän mielikuvan tästä asunnosta, ja toivottavasti kuvat ja asunto kiinnostaisi ihmisiä. Mua vähän jännittää, millaisen vastaanoton meidän koti saa. Tuleekohan kukaan näytölle? Löytyykö ostajat nopeasti? Sitä ei kukaan, ei edes välittäjä voi tietää. Toivossa on hyvä elää.

Kodin siivoaminen touhukkaan yksivuotiaan kanssa oli huomattavasti isompi projekti mitä osasin kuvitellakaan. Puolet kuvista sain napattua päikkäriaikaan, mutta osan kanssa taiteilin taapero jalassa roikkuen ja leluja levittäen. Se on varmaan sitä elämää ja täydellisiä kuvia on vähän mahdotonta saada. Mun olis tehnyt ihan hirveästi hankkia jotain uusia sisustusjuttuja myyntiä varten, mutta en tiedä olisiko se turhaa? Näyttöihin sitten voi satsata taas toisenlailla hankkia kukkia ja tuoreita hedelmiä pöydälle.Nyt kaikki vinkit kehiin. Mitä kannattaa muistaa tehdä ennen näyttöä? Onko meidän kodissa jotai mitä kannattaisi muuttaa ennen näyttöjen alkua?

12 kommenttia:

 1. Teidän koti olis just mun makuun <3 Mikä tulee olemaan pyyntihinta? Myyttekö itse vai onko välittäjä? Tsemppiä myyntiin ��. Uskon että menee äkkiä kaupaksi!

  VastaaPoista
 2. Kuvaan työkseni asuntoja myyntiä varten niin nyt on ihan pakko kommentoida, että kaikki valot olisi voinut laittaa päälle niin kuviin saisi vähän lämpöä ja kodikkuutta. Valoisia ovat sinällään nytkin, mutta melko kylmiä ja sinertäviä. Jos jollakulla tutulla on käytössä adoben lightroom- ohjelmaa niin pyytäkää säätämään vähän :) Muuten asunto näyttää oikein hyvältä ja uskaltaisin väittää että jos hinta on kohdallaan niin tuo on erinomaista myytävää. Kaikki mahdollinen irtoroina pois, magneetit jääkaapin ovesta ja henkkoht valokuvat pois jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, henkilökohtaiset tavarat pois, valokuvat ymsyms. Ja kuvat voisi tosiaan käsitellä sävyltään lämpimämmiksi. Kodista kuitenkin kai tarkoitus saada mielikuva kodikkuudesta ja lämmöstä.

   Poista
 3. Mistä tuo sohva on peräisin? Se on ihana! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maskusta ostettiin! Ja tää on kyllä tosi kiva ja hyvä sohva ☺️

   Poista
 4. Mäkin ihastelin sohvaa.onko nahkaa? Vai kangas? Ja miten saat pysymään noin valkoisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangassohva 😊 meillä on irrotettavat päälliset, joten ihan pesukoneessa lähtee suurimmat. Muutamat tummentumat on valitettavasti tullut jäädäkseen, mutta joo yllättävän hyvin pysyy puhtaana vaikka toisinaan sohvalla tulee syötyä esim suklaata ja ruokaakin 😅

   Poista
 5. Olisi kiva kuulla tuoreimpia kuulumisianne. Joko olette löytäneet uuden kodin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! blogi on nyt jäänyt takaalalle ihan tietoisesti, koska aikaa kirjoittamiselle ei vain tunnu löytyvän. Toivon itsekin, että blogi palaisi vielä eloon mutten osaa luvata vielä koska. Uusi koti on jo kiikarissa, mutta vanhasta pitäisi ensin päästä eroon. 😊

   Poista
 6. Käyn säännöllisesti kurkkaamassa, josko olisit käynyt päivittämässä kuulumisianne. Toivottavasti kerkeät pian päivittämään blogia.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3