torstai 2. helmikuuta 2017

Uusi vuosi, uudet tuulet!

Heippa hei! Blogi on ollut viime kuukaudet ihan hiljaisena, eikä instagraminkaan puolella ole muutamaa kuvaa enempää julkaisuja. Loppu vuodesta mulla tuli ihan täysi kyllästyminen koko bloggaamiseen ja en halunnut tehdä tätä väkisin. Olin jo todella lähellä poistaa koko roskan, mutta ajattelin jättää sen ihan vain sillä ajatuksella "jos joskus vielä innostun". Hyvä, etten silloin poistanut, nimittäin muuten tämä harrastus tuskin olisi enää koskaan jatkunut.

Loppu vuodesta tapahtui paljon isoja, joskin positiivisia asioita joiden vuoksi aikaa ja mielenkiintoa blogia kohtaan ei vain löytynyt. Viimeisin postaus oli asunnon myynti kuvat ja instagram- seuraajat jo tietävätkin, että tämä ei ole meidän koti enää kovinkaan pitkään. Tämä nykyinen asunto meni lopulta kaupaksi ehkä jopa nopeammin mitä oltiin ajateltu ja sen vuoksi muutammekin reilun kuukauden päästä uuteen väliaikaiskotiin siksi aikaa, kunnes se THE koti valmistuu.Samalla viikolla kun saimme nykyisestä kodistamme hyvän tarjouksen saimme myös molemmat Kallen kanssa työtarjoukset uusista työpaikoista ja siinä ennen joulua ja jouluista ulkomaan reissua tuli vielä työhaastattelua, Milan päivähoidon järjestämistä, uuden kodin etsintää, tarjouksen tekemistä , matkalaukkujen pakkaamista reissua varten ... olikohan vielä jotain?  Täytyy kyllä sanoa, että se oli ehkä elämäni kiireisin viikko. Paljon sähköposteja pankkiin, kaupantekoa välittäjän välityksellä ja jokin käsitys uudesta kodista. Huh, Onneksi tuo viikko on jo takana päin.

Ulkomaan reissu Kanarialle tuli hyvään saumaan, mutta toisaalta oli vähän inhottava lähteä ja jättää kaikki täälä kotona ihan levälleen. Vuoden vaihduttua  hommat alkoivat kuitenkin edetä onneksi oikeaan suuntaan ja vuoden alusta aloitimme uusissa työpaikoissa, Mila starttasi päivähoidossa, Teimme asunnostamme kaupat ja lisäksi pidimme palaveria rakennuttajan kanssa. Todella paljon siis kaikkea.... Mutta eikös se sanontakin ole "Vierivä kivi ei sammaloidu?"

Paljon on siis tapahtunut, mutta onneksi vain niitä hyviä asioita. En tiedä saako tekstistä nyt mitään selkoa, koska niin paljon on tapahtunut etten oikein tiedä mistä edes aloittaisi. Tämä vuosi tulee tosiaan olemaan muutosten vuosi. Paljon on jo tapahtunut, ja innolla odotan mitä tämä vuosi voikaan vielä tuoda tullessaan? Ainakin kaksi muuttoa ja loppu kesästä sitä oman omakotitalon sisustusta. Oi, en malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisianne. Vau, kuulostaapa vauhdikkaalta loppuvuodelta ! Minkä kokoista omakotitaloa olette rakentamassa?

    VastaaPoista
  2. Onko tarkoituksesi herättää blogi taas henkiin? Jotta lukijat pysyy mukana olisi kivenpi että postauksia olisi useammmin kun 3-4 vkon välein...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3