lauantai 5. elokuuta 2017

Uusi Koti, sama blogi

Tiedättekö mitä? Mä meinasin nyt sitten kuitenkin herättää blogia taas takaisin eloon. Mä en todellakaan tiedä mitä tästä tulee.  Bloggaamisen suhteen mä olen varsinainen tuuliviiri. Välillä julkinen kirjoittaminen ahdistaa, toisinaan tuntuu ettei aikaa ole ja jossain hetkessä puuttuu motivaatio. Loppupelissä kuitenkin nautin kirjoittamisesta. Koko tämän hiljaisuuden ajan olen alintajuntaisesti miettinyt blogia. Olisi niin paljon mistä kirjoittaa. Ajanpuutekaan ei ole se oikea syy. Lapsi nukkuu 3h päikkäreitä ja itse teen lyhennettyä työviikkoa. Kyse on siis täysin asioiden priorisoinnista. Osaisinkohan jatkossa priorisoida blogille edes pari tuntia viikossa? Toivottavasti! Bloggaaminen ottaa paljon, mutta vastapainona se myös antaa. Kai se on vielä yritettävä.Instan puolella @netankotiblogi seuranneet tietävätkin aika hyvin taloprojektista. Talo alkaa olla pikkuhiljaa valmis ja muuttamaan päästään kuun vaihteessa. Kaikki pintamateriaalit on siis hyvän aikaa sitten jo lyöty lukkoon, mutta ei hyvää päivää mikä homma oli päättää ihan kaikesta. Musta ei ehkä olisi ikinä rakentamaan taloa, nimittäin tämä rakennuttaminenkin tuntuu vievän ihan hirveästi mehuja. On niin paljon asioita mistä pitää päättää. 

Budjetissa on ainakin tähän mennesä pysytty hyvin, mutta se ei ole ollut helppoa. Nyt ymmärrän miksi rakentaessa puhutaan touhutonneista. Tonni sinne toinen tänne ja kas, siitä tulikin viisi tonnia lisää hintaa. Pienellä (oikeastaan isolla) pähkäilyllä olemme saaneet tulevasta kodista tosi kivan kokoneisuuden aikaan. Tähän mennessä ainoastaan kylppärissä ollaan jätetty yksi unelma toteuttamatta ja säästetty sillä pari tonnia. Muuten uudesta kodista tulee juuri sitä mitä tällä hetkellä haluammekin.

Instastoryssa on näkynyt videoita kodista ja niin tulee näkymään jatkossakin. Lisäksi kirjoittelen tänne blogin puolelle vähän sisustuspostauksia.  Uuden kodin Sisustustyyli tulee olemaan paljon vähemmän blingimpi mitä aiemmin. Kodin väripaletti on musta, valkoinen ja harmaa. Tavaraa on vähemmän, mutta laatuun on panostettu enemmän. Uskon ja tiedän, että se on juuri sitä mitä tällä hetkellä haluamme.

Tällä viikolla piti päästä jo vähän kuskailemaan tavaroita uuden kodin varastoon, mutta se taitaa nyt jäädä ensi viikolle auton hajoamisen vuoksi. Kovin kiva.

Nyt heitänkin pallon sinne lukijoille! Onko jotain erityistä, mitä haluaisit lukea? 

4 kommenttia:

 1. Kiva, että päätit jatkaa!! Blogiasi on niin mukava seurata! Sisustus juttuja on mukava lukea ja tyttäresi vaatetus jutuista, täältä kun löytyy lähes saman ikäinen tyttö (Mila myöskin).

  VastaaPoista
 2. sisustus ja Milan kehitys jutut kiinnostaa, toki tavallinen arki ja parisuhde jutut myös. Jos on jotain hyviä ruoka ohjeita niin laita ilman muuta meille jakoon. :) kiitos, kivasta blogista.
  T:Hensku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos sulle kommentista :) Ihanaa, että te olette löytäneet takaisin blogin luokse!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3