torstai 17. elokuuta 2017

Kaksi viikkoa muuttoonIiks! Tuntuu ihan hullulta, kun sen kirjoittaa näkyviin. Mutta siis kaksi viikkoa muuttoon!!!! Käytiin eilen viemässä muutamat pyyhekoukut rakentajalle lisää ja napsin samalla kuvia tän hetkisestä tilanteesta. Kuvat on vähän sumeita, koska Mila aina likaa mun kännykän linssin katsoessaan Youtubea puhelimesta. Eiköhän näistä taas jonkinmoisen selvän saa. Keittiötä pyöriteltiin huhtitoukokuussa eessun taassun ja tämä näyttää kieltämättä tosi kivalta. Onneksi vaihdoin ihan viime hetkellä ovet vetimettömäksi vetimellisten sijaan.


Lattian sävy näkyy hieman tuolta suojapahvin alta, eli vaalealla mennään senkin kanssa. Koko vaalea lattia lisää kyllä mielettömästi avaruutta. Mielläkään kun ei niitä neliöitä loputtomasti. Eteisessä on vaalealaatta, hyvinkin samansävyinen mitä laminaatti. Märkätiloissa puolestaan lattia on sävyä "suklaa", vaikka onkin erittäin lähellä harmaata luonnossa. Vähän lämpimämpi sävy vain , mitä se perus harmaa.


Onhan työmiehillä vielä tekemistä, mutta nyt sitä alkaa ehkä itsekin jo pikkuhiljaa uskomaan talon ajallaan valmistumiseen. Ensiviikolla saapuu muuttolaatikot ja vikalla viikolla sitten muutetaan! Jee!

3 kommenttia:

 1. Oletteko päässeet muuttamaan ajallaan? Olisi kiva kuulla taas kuulumisianne. :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Päädyin blogiisi kun etsin kokemuksia keittiö valinnan keittiöistä. Päädyitte ilmeisesti tuohon vetimettömään malliin, josta olen itsekin haaveillut. Entä onko tuo työtaso perusvalikoimaan kuuluva valkoinen laminaatti? Oletko kokenut toimivaksi ratkaisuksi? Itse pohdin mattavalkoisten ovien välillä vetimen kanssa vai ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Laadullisesti ei häpeä vanhalle iskunkeittiölle lainkaan 😊 taso on perusvalikoimasta ja on kyllä ollut sekin hyvä. Suosittelen vetimetöntä, se on niin helppo pitää puhtaana!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3