torstai 10. elokuuta 2017

Päämakkarin sisustussuunnitelma


Päämakuuhuoneen värimaailma tulee olemaan erittäin samanlainen mitä edellisessäkin kodissamme.  Ehkä vain vähän tummempi?  Yksi iso eroavaisuus on, että makuuhuoneeseen tulee nyt sängynpääty yöpöytien sijaan. Tuossa ylhäällä on kuva meidän edellisestä makuuhuoneestamme ja tässä alhaalla äsken löytämäni kuva asuntomessuilta. Huomaa kyllä, että asuntomessuilta on teodellakin haettu inspiraatiota.

Juuri tästä Iskun Hohto- sängynpäädystä olen siis haaveillut jo lähes kolme vuotta ja nyt se vihdoin löytyy meidän makkarista. Sänkynpääty riittää ainakin meillä laskutilaksi kännykälle, kirjalle ja vesilasille. Lisäksi päädyssä on valaistus tuolla kolosessa. Tykkään!Väliaikaisen kodin makuuhuoneessa on paljon mustia yksityiskohtia ja itseasiassa mielestäni tämä näyttää aika kilvalta. Nykyinen makuuhuone on aika pieni, joten näin paljon tavaraa on tähän tilaa vähän liikaa.  Olen sisustusesineiden kanssa nimittäin melko minimalisti. Sängynpäällä olevat sisustustaulut tulee uudessa kodissa olohuoneeseen ja nyt mietinkin kuumeisessti makuuhuoneen tauluja. Haaveilen jostain vähän abstraktimmasta maalauksesta, mutta siihen ei taida nyt oikein olla budjettia.


Meillä ei ole ollut päiväpeittoa nyt puoleen vuoteen ja saattaa olla etten hanki sellaista jatkossakaan. Jos rehellisiä ollaan käytin päiväpeittoa ainoastaan kuvia ottaessani tai kun tuli vieraita. Aika turha siis, kun sängyssä ei päivällä oleskella.

Mielestäni kotiin kuuluu valokuvat rakkaista ihmisistä ja siksi meillä onkin kuvia esillä jonkin verran. Kaikki esillä olevat kuvat ovat ihania, mutta musta kollaasi siskoni häistä ja on erityisen mieluinen. Sitä katsellessa tulee aina niin hyvä mieli <3Loppuun vielä kuva tulevasta päämakuuhuoneesta. Huone on vähän erimallinen mitä aiemmat makuuhuoneet ja nyt onkin ihana laittaa tavarat vähän eri järjestykseen. Ovesta katsottuna vasemmalle tulee iso vaatekaappi ja sänky keskelle huonetta. Sänkyä vastapäätä luultavasti Malm-lipasto ja päälle joitakin sisustusesineitä + lamppu.

Kattoon tulee neljä kiinteää led- valoa, mutta kattolamppu on vielä vähän mietinnässä. Vai tarvitseeko sellaista edes? Ei ainakaan valaisemaan... Verhojen kanssa on myös vähän ongelmointia. Jättäisikö pikkuikkunan ilman verhoa vai tulisiko siihenkin jotakin?

3 kommenttia:

  1. Mä olen pitänyt sun situstustyyliä kivana, mutta petyin kyllä kun selvisi että olet suoraan matkinut toisen suunnitelmaa

    VastaaPoista
  2. ���� mitä väliä vaikka matkii sisustuksensa joltain toiselta :D

    VastaaPoista
  3. Mä en usko että tarvitte kattolamppua! Kun on noi spotit kuitenki! �� meillä ei vieläkään oo vaikka ehkä tarvittaisiinkim!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3