tiistai 16. syyskuuta 2014

Esittelyssä Koti- Eteinen

Mielestäni on tärkeää, että sisustustyyli pysyy samana joka huoneessa eteisestä perimmäiseen huoneeseen asti. Meillä sisustuksen olennaisimmat osat ovat valkoinen, harmaa ja kromi. Näitä värejä löytyy siis myös eteisestä.


Eteisestä on kulku molempiin makuuhuoneisiin, wc ja kylpyhuoneeseen sekä vaatehuoneeseen. Tilassa on siis yhteensä kuusi ovea sekä kaksi oviaukkoa. Eteinen oli mielestäni ehkä se vaikein sisustettava. En halunnut että käytävästä tulee liian käytävämäinen, mutta minkäs teet?

Onneksi käytävä on melko leveä, että siihen mahtuu 80cm leveä käytävämatto sekä levet malm-lipastot.


Matto: Ikea
Lipastot: Ikea
Jakkara: Finnmari
Valokuvakehykset: Sokos
Valaisin: Masku
Tarjotin: Iittala
Kynttilänjalat: Kärkkäinen
Peili: Jysk


Tällähetkellä takit ja kengät on näkyvillä, ja en tykkää tästä järjestelystä yhtään.
Eteiseen on suunnitteilla liukuovikaapisto, johon kaikki saisi hyvin piiloon. Olen selaillut jo muutamia vaihtoehtoja ja edessä taitaa olla TAAS ikeareissu ;)


Tällainen on siis meidän eteinen. 
Jotain tästä tilasta vielä puuttuu, ehkä se on se liukuovikaapisto?
En tiedä, aika näyttää mitä keksin!


4 kommenttia:

 1. Moi Netta! Asuntosi näyttää kauniilta! Saammeko käyttää inspiraatiokuvana yhtä eteiskuvaasi, jossa JYSKin hopeinen Rude-peili? Mainitsemme tietysti lähteen :)
  Emilia/JYSK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos kommentistasi! Voitte tietenkin käyttää kuvia, mukavaa jos niistä on hyötyä teillekin :)

   Poista
 2. Hei Netta! Sisustuksesi näyttää erittäin kivalta :) Ajauduin blogiisi googlettelemalla, juurikin Jyskin peilin vuoksi. Haluasinkin kysya sinulta, miten olette saaneet ko. peilin vaakatasoon asennettua seinälle? Nimittäin peilihän on ilmeisesti tarkoitettu enimmäkseen pystyyn asennettavaksi, joten oletteko minkälaisia kannakkeita ruuvanneet peiliin? Blogikirjoituksesi on jo sen verran vanha, että haluaisin myös kysyä, että onko peili pysynyt tukevasti kiinni seinässä? Nimittäin peili on sen verran painava, että mietiskelenkin jaksavatko minkälaiset kannakkeet pidellä peiliä seinässä..

  Olisin erittäin kiitollinen, mikäli vastaat kommenttiini. :)

  Yst, Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pauliina
   Meidän peilissä oli kannakkeet myös vaakatasossa, luulisi et kaikissa on :) porattiin seinään ropulle reikä ja siihen tarpeeksi iso ruuvi. Meillä ainakin pysynyt hyvin seinässä!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3