sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Blogin tulevaisuus

Olen jo jonkin aikaa pohtinut blogin tulevaisuutta. En tiedä tiesikö joku teistä lukijoista, että kirjoitin myös toista blogia (netanjakallenreenit).  Tämän toisen blogin kirjoittamisen aloitin pari vuotta sitten, kun aloin valmistautumaan ensimmäisiin fitness-kisoihini. No kisoja ei koskaan tullutkaan, ehkä hyvä niin, mutta innostus treeniin ja terveellisiin elämäntapoihin vain vahvistui. Terveysinnostuneisuuteni ei pelkästään johdu tuosta fitness-harrastuksestani, nimittäin myös liikunnanohjaajan työni puolesta olen päivittäin tekemisissä liikunnan kanssa.Kuten kaikki blogin pitäjät tietävät, ei blogitekstit todellakaan synny muutamassa minuutissa, välillä saattaa jopa mennä muutamaan tuntiin jos mukaan laskee kuvien ottamisen, muokkaamisen sun muut. No summasummaarum... kahden blogin kirjoittamiseen menee ainakin tuplasti se aika, vaikka päivittäin tai edes viikottain ei  kirjoittaisi. Aloin pian stressaamaan asiasta, etten ehtinyt panostamaan kumpaakaan blogiin tarpeeksi. 

Olen nyt punninnut tässä vähän asioita ja päädyin lopettamaan sen treeniblogin ja satsaamaan tähän blogiin kaikki kirjoitusvoimavarani. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että tämä blogi tulee muuttumaan enemmän lifestyle-tyylisemmäksi. Enää kaikki jutut eivät käsittele sisustamista, vaan mukaan eksyy kirjoituksia myös ruoasta, treeneistä sekä minun arjestani.

-Netta

3 kommenttia:

 1. Kivaa! Lifestylee odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Yli 2 viikkoa edellisestä kirjoituksestasi täälläkin... Ei taida maistua blogin kirjoittaminen tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanottuna ei maistunut. Pieni tai vähän isompikin tauko tekee välillä hyvää. Enkä ota kirjoittamisesta mitään stressiä niin kauaa kun siitä ei palkkaa makseta :) Eli omaksi iloksi ja omilla fiiliksillä :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3