tiistai 30. joulukuuta 2014

Jotain sinistä, Jotain vanhaa, Jotain uutta, Jotain lainattua

Tällä hetkellä en tiedä mitään (vauvojjen lisäksi tietenkin) suloisempaa, kuin pienen pienen pienet vauvanvaatteet <3 Ne on niin pehmosia ja pieniä, ää en kestä!

 Aluksi pelkäsin ihan tavattomasti, että minille sattuu jotain pahaa kuitenkin, jos nyt menen kaupoille ja ostan sille jotain. Viikkojen vieriessä eteenpäin alkaa raskaus päivä päivältä konkretisoitumaan enemmän ja enemmän. Nyt kun olemme kertoneet asiasta lähipiirille ja tieto on ns. julkista olen antanut itselleni luvan vähän fiilistellä muutamilla pikku ostoksilla. 

 Eilen kävin ystäväni kanssa kirpparilla ja tänään sitten alennusmyynneissä pyörimässä. Muutamat bodyt nappasin mukaani, kun ne oli vaan niin sulosia (ja edullisia), että niiden kauppaan jättäminen olisi ollut ihan suuren luokan rikos ;)

Lisäksi löysin Kirpparilta  edulliseen 2,90€ hintaan edellisvuoden äitiyspakkauspuvun. Ulkonäkö ei niinkään hivele vaatemakunystyröitäni, mutta malliltaan tämä on oikein oiva esim. vaunupuvuksi. Aikaisemmin olen ollut vahvasti sitä mieltä, että äitispakkaus pitää ehdottomasti ottaa. Nyt mielipiteeni on hieman muuttunut. Selailin joitain kuukausia sitten Kelan sivuilta vanhoja äitiyspakkauksen kuvia ja aloin ihan tosissaa miettiä, kuinka moni niistä vaatteista on mieleeni. Aikaisemmat pakkaukset ovat olleen omaan makuuni aivan liian retroja ja yli värikkäitä, lisäksi en voi sietää potkupukuja omalla lapsellani, joten monen vaatteen kohdalla olen ihan nounounou- linjalla. Todennäköisesti tässä uudessa äitiyspakkauksessa tulee olemaan joitain tuotteita mistä pidämme joten päätimme koota itse meidän äitiyspakkauksen tässä pikkuhiljaa. Jotkut vaatteet/ tavarat käytettynä kirpparilta ja loput uutena kaupasta. Näin jokaikinen "pakkauksen" osa on varmasti mieleinen.Uskon, että suurin osa ainakin ihan pienen vauvan vaatteista tulee ostettua joko kaupan alesta/ kirpparilta. Pienet vaatteet ovat pääsääntöisesti käytettynäkin niin hyvä kuntoisia, etten näe mitään järkeä maksaa samasta tuotteesta moninkertaista hintaa, vain sen takia, että se olisi uusi. Kirpparilta löysin jo yhden bodyn ja siniset chinot (yht. 2,50€).

Blogger haluaa kiukutella, eikä suostu kääntämään kuvaa :D


Näiden omien ostosten lisäksi tulemme saamaan siskoltani hänen lastensa hyväkuntoisia vanhoja vaatteita lainaan. Siskoni lapset ovat poikia, mutta siitä vaateröykkiöstä löytyy vaatteita niin tytöille, kuin pojillekin, vaatteet ovat suurimmaksi osaksi niin neutraaleja!

Eikä poikamaiset vaatteet haittaa lainkaan. Kuten kuvistakin näkee, ostamani vaatteet ovat joltain osin enemmän poikamaisia. Eihän me vielä tiedetä kumpi sielä on, mutta mulla on niin vahva poikatunne!
No oli mikä oli, katsotaan sitten lähempänä ostanko jatkossa enemmän vaaleanpunaista vai vaalean sinistä.

-Netta

6 kommenttia:

 1. Mekin päätettiin ettei oteta äitiyspakkausta.. Varsinkaan kun ei keretä saamaan todennäköisesti 2015 pakkausta. 2014 pakkauksessa ne vaatteet on vaan niin kamalan värisiä suurinosa :D ja kun itsellä on jo niin paljon kertynyt noita vaatteita, ettei varmana tule äitiyspakkauksen vaatteet käyttöön..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ei oo kyllä munkaan mieleen toi 2014. Täytyy nyt toivoa, et 2015 olis vähän neutraalimpi...sit vois jopa harkita :) Joo oon vähän käynyt vilkuilemassa sun vaatesaaliita ja onhan se kivempi et saa pukea vauvalle just niitä oman mieleisiä vaatteita!

   Poista
 2. Voi noi on niiin minejä! ♥♥ meinasin jo tulla hätistelee, et kirjota!!! Mut sitte täällä oliki postaus. Miun blogger ei ilmottanu! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä<3 hah! joo just tänää kirjotin ton pahoinvointipotauksen, ehkä blogger ei ollu vielä ehtiny huomaamaan sitä :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3