torstai 19. maaliskuuta 2015

Mammakuulumisia

Huh... Vihdoinkin löytyi pieni puolituntinen blogin päivittämiseen. Aloitan varmasti joka toisen postauksen valittamalla kiirettä, mutta kun se kiire vaan vaivaa. Tekin olette näköjään huonanneet harvan postaustahdin, kun muutamat ovat käyneet kommentoimassa asiaa. Ihanaa että täälä odotellaan uusia postauksia, mutta kiireisen elämäni vuoksi en ota mitää stressiä kirjoittamisesta. Tekstiä tulee silloin , kun siihen on aikaa, parisuhdevapaa-aika menee ehdottomasti blogin edelle :) Kiireettä kun pitää Odotan innolla äippälomanalkua ja sitä, että aikaa jää muuhunkin kuin pelkkään työntekoon ja kodinhoitoon. Postausideat suorastaan pursuaa ulos mun päästä, ja sormet jo kovasti syyhyää että pääsen kirjoittamaan. Arki nyt kuitenkin on mitä on ja sen mukaan mennään. Pienen postaustauon jälkeen Päätin kirjoitella pienen mammakuulumispostauksen, mitäs muutakaan? Koittakaa sisustusihmiset kestää ;)

Viimeviikolla oli siis rakenneultrakontrolli ja päästiin taas katsomaan meidän pientä. Sydämen verisuonet oli juuri siinä järjestyksessä, kuin pitääkin ja mahassa näyttäisi kasvavan terve ja energinen pieni pakkaus. Paino menee kuulemma hieman käyrän alapuolella, mutta kuulemma ihan normaalia. Ja kyseessähän on vain arvio. Lopussa vielä kysäisin sukupuolesta, ja kyllä se tälläkin viikolla tytöltä vahvasti näytti. No Heinäkuussa sitten näkee menekö veikkaus oikeaan, tyttö tai poika, molemmat ovat erittäin tervetulleita. Meidän pieni mini<3Tässä viime aikoina ollaan tehty aika paljon hankintoja ja mietitty mitä me ihan oikeasti tarvitaan? Viime perjantaina mkäytiin vähän extempore Lahden vaunupuodissa, katsastamassa heidän vaunutarjonta. Kerroimme myyjälle millaisia vaunuja olemme etsimässä. Meidän kriteerit olivat: kevyet, näppärät, kauniit, hyvät arvostelut, turvakaukalon saa vaunuihin kiinni. Turvakaukalo meillä on jo hankittuna Graco merkkisenä. Netistä selaillessani en löytänyt yksiäkään kivan näköisiä tältä merkiltä. Olimme jo melkein täysin varmoja Bumbleriden indie vaunuista. Myyjä suositteli meille näitä Gracon vaunuja ja hetken tuumailun jälkeen päätimme ottaa ne. Odotan jo, että saan pienen minin kyytiin ja pääsen huristelemaan pitkin raittia ;)No mitäs tälle Mammalle sitten kuuluu?

Tämä viikko on mennyt erittäin hyvin (*koputtaa puuta). Selkäsäryt ovat hellittäneet, en ole oksentanut nyt pariin viikkoon ja väsymyskin on tipotiessään. Tuntuu, kuin olisin vallan uudesti syntynyt. Nyt on hirveästi energiaa puunaamiseen ja liikuntaan. Ihanaa! Ehkä tämä raskaanaolo sittenkin on ihan kivaa! Parinviikon ajan olen tosiaan pystynyt liikkumaan huomattavasti enemmän. Olen päivittäin kävellyt 40min hyötyliikuntana töihin ja tähän päälle jumppaohjaukset ja salitreenit. Viimeviikolla kävin kahdesti ja tällä viikolla takana on jo kolmet treenit ja mennään vasta Torstaissa. Olen todella tyytyväinen itseeni ja todellakin toivon, että tämä treeni-innostus säilyy.Viimeksi kirjoittelin vähän siitä ruoka-asiastakin ja mainitsin aloittaneeni ruokapäiväkirjan pidon. Päiväkirjahan on ollut hitti! Olen syönyt paljon enemmän kasviksia, vihanneksia ja marjoja, sekä herkut ovat jääneet vähemmälle, samoinkun sokerijogurtit. Ongelmana tällä hetkellä on se, että vaikka viikolla menee hyvin, niin viikonloppuna lähtee mopo totaalisesti käsistä! Mistä sitä löytäisi sen kuuluisan itsekurin?Nyt alkaa ruokkis olla pidetty ja täytyy palata työntekoon!

Palailen astialle, toivottavasti pian, mutta elkää hikeentykö jos seuraavaan postaukseen menee taas hetki ;)
1 kommentti:

  1. Hienoa jos on mennyt hyvin! :) Toivottavasti meno jatkuu sellaisena myös :) Tsempit!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3