torstai 9. kesäkuuta 2016

Eteisen peiliovikaapisto


 Vihdoin ja viimein meidän remontti on ohi. Eihän näissä viimeistelyhommissa mennytkään kun se vajaa kaksi vuotta! Miten muutama kulmalista,  loisteputki ja eteisen liukuovikaapisto on vaatinutkaan näin paljon aikaa valmistukseen?.  Oma koti taitaa aina olla ikuisuusprojekti. Aina jotain on kesken tai vähintäänkin jokin asia odottaa päivittämistä ihan liian kauan.

Jääkiekon mm-kisojen aikoihin kulmalistat ja tehosteseinien viimeistelynauhat löysivät omille paikoilleen. Viime viikolla saapui peilikaapisto ja toissa päivänä hain kylppäriin ja vessaan kirkkaat loisteputket liian Keltaisten tilalle. Täälä on  siis ollut joka keväinen remppakärpänen vierailulla. Hyvä vaan, ompahan  ainakin hetken aikaa kaikki valmista. .. Kohtahan sitä voisi aloittaa jonkin tapetinvaihto-operaation tai ihan vain tehdä ikeareissun niiden koottavien kalusteiden vuoksi. ,ettei elämä muutu liian rempattomaksi.

Muista uudistuksista tulossa lisää myöhemmin, nimittäin tämän postauksen aion pyhittää vain ja ainoastaan uudelle lempikalusteelleni,  jos tätä nyt kalusteeksi voi edes sanoa. Peilikaappi. Minun uusi rakkaus, arkien pelastus. Tarviiko kaksi vuotta kokovartalopeilittömän muuta edes sanoa?

Miten olen edes pystynyt elämään ilman kokovartalopeiliä näin kauan? Nyt on ihan kiva, kun näkee myös jalat peilistä.  Peiliselfieitä unohtamatta ;)

Eteisen peilikaappi on halppismallistoa verrattuna makkarin kirenaan, mutta ainakin nyt reilu viikon käytön jälkeen laatu ei juurikaan eroa, vaikka hintaeroa onkin monia satasia. Eteisen liukuovikaapisto löytyi Askon alesta alle puolella tonnilla, kun taas vastaavanlaiseen Kirenaan olisi saanut laittaa ainakin puolet lisää, ellei jopa enemmänkin.




Tässä tapauksessa pihistys taisi olla panostusta fiksumpaa, kai. Aika näyttää. Ainakin tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen tähän valintaan. Kaappi käy mitoiltaan juuri passelisti tuohon eteisen kulmaan. Kokovartalopeilin lisäksi yksi kaapin parhaita ominaisuuksia on sen kiinni pysyminen. Liukuoven aloitus on vähän jäykempi, joten tuolla yhdellä tutkimusmatkailijalla ei ole ainakaan vielä riittänyt voima ja kekseliäisyys ovien avaamiseen. Tätä ominaisuutta ei ainakaan ole meidän makkarin kirenassa. Tämän vuoksi eteinen on pysynyt jo jonkin aikaa siistinä, kenkiä ei enää ihan niin vain revitäkään ulos kaapista. Hähää!  Äiti - Mila 1-0 . Kuolaisista ja tahmatassuisista ovista en viitsi edes mainita. Se kuuluu asiaan, onneksi on olemassa puhdistusaineet.

4 kommenttia:

  1. meidän poika keksi hauskan leikin peiliovien kanssa. Avataan ovi ja tyrkätää ovelle vauhtia ja katsotaan kuinka se jysähtää päätyseinään :O Kirenan peiliovikaapisto oli lujilla ja tarpeeksi monta kertaa kun ovi oli pamahtanut kaapiston päätyseinään huomattiin,että kaapin seinien liitokset olivat alkaneet erkaantua. Korjattiin vahingot ja hankittiin oviin "lapsilukot" prismasta. Tämä vain ihan varoittavana esimerkkinä mitä lapset voi keksiä.. :D
    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Täytyy pitää noi lapsilukot mielessä tulevaisuutta varten!

      Poista
    2. Lapsilukot! Jees! Aika ehdoton!

      Poista
  2. Mä olinkin jo ehtinyt kaivata postauksia! Kivaa, kun oot tullu takas. :)

    Oon itsekin hiljattain aloittanut blogin kirjoittamisen. Käy kurkkaamassa, kun kerkeät
    http://kultaoonkotona.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3