keskiviikko 3. elokuuta 2016

Täälä taas!

Kahden kuukauden blogikesäloma takana, ja nyt on taas aika herättää tämä blogi henkiin. Ajatus ei todellakaan ollut pitää näin pitkää "lomaa", mutta näin jälkikäteen katsottuna tämä oli erittäin hyvä ratkaisu. Alkukesästä kamppailin kovasti tämän blogin kanssa. Jatkaa vai lopettaa? En halunnut kirjoittaa väkisin, joten pieni mietintätauko oli pidettävä, jottei tee mitään hätiköityä. Pakko myöntää, etten ole edelleenkään varma blogin tulevaisuudesta. Tuntuu, etten halua lopettaa, mutta toisinaan taas tämä tuntuu vievän ihan liikaa aikaa. Monimutkaista. Päätin kuitenkin antaa tälle harrastukselle mahdollisuuden. Ehkä se kirjoituskipinä taas roihahtaa alkavan syksyn myötä. Postausideoita on ainakin reilusti takataskussa, toivottavasti te lukijat ette ole hävinneet kesän aikana muille saiteille!



Kesän aikana on tapahtunut vaikka mitä. Meidän pienestä vauvasta on tullut taapero, jonka yksvee juhlia juhlittiin viime viikolla. Milan synttäriaamu alkoi tottakai onnittelulaululla ja halien ja pusujen jälkeen pötköttelimme vielä hetken pedissä koko porukalla. Lahjaksi Mila sai 1- vuotis valokuvauksen Heli Mielosella ja Instan puolella keskeneräisenä vilahtaneen muistotaulun. (Taulusta ja kuvauksista tulossa omat postauksensa). Meidän yksveelle riitti mielestämme vallan mainiosti nämä edellämaisitut lahjat ja pieni rusinarasia. Leluja ja muita paketteja tulee kuitenkin niin reilusti kavereilta ja sukulaisilta itse juhlassa.




Synttärijuhlia juhlittiin viime lauantaina ja yritin päästää itseni mahdollisimman vähällä tarjottavien suhteen. Molemmat makeat kakut tulivat Cafe Annikasta tapansa mukaan edulliseen hintaan (iso 22e ja pieni 15e). Kakut näyttivät ja maistuivat erittäin herkullisilta, joten jatkossakin meidän synttärikakut tilataan tuolta. Suolaiseksi tarjottavaksi teini pari piirakkaa, lohirieskarullia ja ruisnappeja. Lisäksi keksiä, vaahtokarkkeja ja hedelmiä. Aika perustarjottavilla siis mentiin, ilman sen ihmeempiä krumeluureja.





Lahjaksi Mila sai vaikka mitä ihanaa. Vaatteita, Niken kengät, Design lettersin nokkamukin, leluja, Nominationin, vaatteita ja ikean leikkikeittiön. Pakettien avaaminen ei vielä hirveästi kiinnostanut, mutta onneksi serkkupojat outtoivat pakettien avaamisessa.





Koristelujen kanssa mulla ei ollut ilmapalloja ihmeempää. Muutamat vaaleanpunaiset ja valkoiset ilmapallot kattoon ja muutamia vaaleanpunaisia yksityiskohytia sisustukseen. Ihmeempää ohjelmaa ei näissä juhlissa ollut. Ainoat ohjelmat oli kaikki vieraat kuvattuna Milan kanssa ennen kahvia. Tällaiset kuvat on tarkoitus ottaa aina Milan synttäreillä toivottavasti sinne 18- vuotis synttäreille saakka. On varmasti kiva sitten monien vuosien päästä katsoa, kuinka ihmiset muuttuvat vuosien saatossa.






Ja Tottakai juhla huipentui kynttilän puhallukseen ja kakun syömiseen!



5 kommenttia:

  1. Tätä on odotettu :D pelkäsin jo et koko blogi loppuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Jatkumisesta en ollut itsekään varma, mutta onneksi päätin jatkaa :)

      Poista
  2. Me käytiin Helillä perhevalokuvauksessa vuosi sitten. ♡♡♡♡♡♡♡ oon enemmän kuin tyytyväinen kuviin!!!!
    Käveleekö Mila jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Heli ottaa kyllä ihania kuvia <3 Mila oppi kävelemään 11kk, nyt siis vauhti on jo toisinaan Aika hurjaa :D

      Poista
  3. Jes! Monta kertaa täällä käyny kurkkiin ja nyt oli uutta postia tullu :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3