keskiviikko 24. elokuuta 2016

Milan 1v kuvaukset

Vihdoinkin pääsen myös teille vilauttamaan muutamia kuvia Milan 1- vuotis valokuvauksista. Kuvat on ottanut Lahtelainen Heli Mielonen, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Muokattuja kuvia saimme reilun pinon, joten osa kuvista tulee näkymään myöhemmissä postauksissa ja nyt esittelen vain nämä kaikista mieluisimmat.Kuvausten alussa näytin nopeasti Helille Pinterestiin keräämiäni ideakuvia, vaikka tottakai annan mielelläni ammattilaiselle loppujen lopuksi aika vapaat kädet. Olin katsellut Heli Mielosen ottamia kuvia jo hänen nettisivuiltaan, facebookista ja instatililtä joten olin ihan sata varma, etten tule pettymään, vaikken ideakuvia näyttäisikään. Itselläni oli kuitenkin muutamia visioita mitä halusin ehdottomasti kokeilla, joten siksi ideakuvat ovat kuitenkin ihan hyvä juttu.

Perhekuvissa mielestäni tärkeintä on, että koko perhe on pukeutunut ainakin joten kuten saman tyylisiin vaatteisiin. Milalle löytyi kunnon röyhelöunelma Pomdeluxilta ja oman mekkoni löysin House Of Brandonilta. Kallen housut on Lidlistä ja paita Tiger of Swedeniltä. Voisin katsella näitä kuvia loputtomiin, kuvat on nimittäin juuri sitä mitä halusimmekin.Milan kuvissa ainot toive oli saada johonkin kuvaan mukaan ilmapallot ja yhdessä ideakuvassa taapero istui hiekkatiellä nallensa kanssa. Molemmat kuvat onnistuivat, tosin ei ilman pientä haaveria. Mila nimittäin tippui kesken kuvausten tuosta penkiltä pääedellä alas. Onneksi Kalle oli nopeasti ottamassa kopin, mutta silti päähän tuli kunnon kuhmu. Onni kuitenkin onnettomuudessa,  ja mitään pahempaa ei sattunut.


Lopuksi napsittiin vielä muutama kuva sisällä studiossa. Suosittelen ehdottomasti muillekin Lahden suunnilla asuville Heli Mielonen Photographyä. Vinkkasin jo Kallellekin, että tässähän olisi hyvä valokuvaaja häihin! ...Kuulemma häitä vielä odotellaan...

Kuvat Heli Mielonen   (Ethän kopioi kuvia)

23 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Pakko muuten kysyä, oletko raskaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä pakko? Jos näin on, kaikille joille asia halutaan kertoa, varmasti kerrotaan, jos ei, on kysely aika loukkaavaa.

   Poista
  2. Raskaana tai hyvin pyöristyny?

   Poista
  3. Mielestäni kuvissa on sellaista raskaanaolevan hehkua... Siksi kysyn.

   Poista
  4. Ajattelin vastailla kommentteihin vasta huomenna, mutta vastaankin jo nyt ettei asia paina kenenkään mieltä! En ole raskaana, olen siis ilmeisesti vain hyvin pyöristynyt :D Ja totta raskauskyselyt kyllä saattaisi olla vähän loukkaavia jos esimerkiksi yrittäisimme toista lasta. Mutta kuten yhdessä postauksessa jo kirjoitin, kakkonen ei ole vielä suunnitelmissa.
   Mitä taas tuohon hehkuun tulee... Kiitos siis kai. Hehku on nyt vain pelkkää onnellisuutta ja hymyilyä kuvauksissa. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia!
  Meille tulossa vauva lokakuussa ja olen suunnitellut, että newborn-kuvat mennään ottamaan Helillle! :-))

  -sarate

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niistä tulee varmasti myös tosi hienoja :) Jos meille tulee joskus toinen vauva, käydään ehdottomasti ottamassa myös nuo newborn- kuvat. Milan kanssa ne jäi harmillisesti ottamatta :/

   Poista
 3. Vau, hienoja kuvia!! Heli on niin pro!!♡ meidän perhekuvissa myös kuva samaiselta soffalta. ♡.♡ :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, enpä oo hetkeen näin kauniita perhekuvia nähnytkään! Ihania!

  VastaaPoista
 5. En tiedä tuleeko kommenttini läpi ollenkaan kun niitä ei ikinä näy täällä ja olen kommentoinut aina iloisia asioita mutta niin ihana blogi sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 Blogissa ei ole vielä ollut tarvetta kommenttienestolle, joten ihmettelen itsekin miksei kommenttisi ole tullut läpi! Kurkkasin myös olisiko ne mennyt roskaposteihi, mutta ei. Olmeisesti vain sattunut häviämään? Kiitos kuitenkin, että jaksoit kommentoida :) Näistä kommenteista tulee aina hyvä mieli!

   Poista
 6. Aivan mielettömän upeita kuvia.♥ Olette kaunis perhe.♥

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin kysäistä kun huomasin edellisestä blogistasi että oot käyny joskus Lahden fitnes 24sevenillä?
  Ootko käyny ohjatuilla tunneilla? Itse käyn niissä melkein enemmän kuin salipuolella. Kannattaako paikka sellaiselle jos pääset käymään vain ns. ruuhka aikana klo 15 jälkeen?
  Itsekkin jäin juuri kotihoidontuelle ja houkuttelisi hirveesti toi halpa hinta, verrattuna fressin nykyiseen jäsenhintaan.. Mutta toisaalta olen kyllä valmis maksamaan siististä, väljästä salista ja mukavaista ryhmäliikuntatunneista jos näitä kahta paikkaa ei voi edes verrata keskenään? Käytät itse nykyään fressiä ilmeisesti, niin sulta varmaan saisi jonkun mielipiteen tähän kinkkiseen pohdintaan vaihtaakko salia vai ei:)) Kiitti paljon jos viitsit vastata:)
  Terv. Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Joo aiemmin kävin tosiaan Fitness 24 salilla (raskausaikana ja ihan ensimmäisinä kuukausina). Tykkäsin juuri tuosta edullisesta hinnasta ja ryhmäliikuntatunnit olivat yllättävän laajat hintaansa nähden. Olisin ehdottomasti jatkanut 24, mikäli lapsen saamisessa siksi aikaa hoitoon ei olisi ongelmia.

   Fressillä iso plussa on sieltä löytyvä lapsiparkki. Aika lasten fressiin varataan aikaisintaan kolme päivää etukäteen ja olen kyllä saanut myös samalle päivälle hoitoajan jos varaus on unohtunut tehdä. Fressillä hoitajat on erittäin mukavia ja pienestäkin lapsesta pidetään erittäin hyvää huolta ( Mila aloitti 6kk). Meillä tämä lapsiparkki on ihan loistava mahdollisuus, kun se oma saliaika ei ole pois perheen yhteisestä ajasta.

   Ryhmäliikuntatunnit on molemmissa paikoissa kattavia ja kummaltakin salilta löytyy esim less millsin tunteja mikäli niistä tykkää. Omaan makuun 24 oli ehkä itselle mieluisampia tunteja, mutta tosiaan lapsiparkki vei voiton. Salin puolella Fressillä on ehdottomasti 24 enemmän tilaa, koska asiakkaitakin on varmasti vähemmän (tai ainakin porukka jakautuu paremmin pitkin päivää.)

   Sanoisin siis, että fressi ehdottomasti, jos aikoo käydä päiväsaikaan ja lasta on hankalampi saada hoitoon, mutta mikäli isä/ muu vanhempi pystyy katsomaan lasta on 24 kyllä hyvä diili. Hinta-laatusuhteeltaan täys 10!

   Mikäli fressi voisi olla valintasi, suosittelen katsomaaan sen jäsenyydenvuokraustaulun, vai oletko jo fressin jäsen?

   Poista
  2. Nii ja se vielä unohtui sanoa, että 24 oli kyllä ruuhkaa iltaisin, mutta hyvin sinne sekaan mahtui. Ryhmäliikuntatunneille piti vain muistaa tehdä varaus ajoissa, koska niille oli kova tunku. Fressillä mukaan mahtuu taas koska vain ilman varaustakin (tai ainakaan en itse ole koskaan jäänyt ulkopuolelle :))

   Poista
  3. Kiitti tosi paljon vastauksestasi!:)
   Joo mulla on ollut fressin jäsenyys iät ja ajat ja siksi vähän epäilyttää tää harkinta luopua siitä, oon kovasti tykänny käydä siellä.. Mutta nyt en oo kerinny juurikaan 2-3 kertaa viikossa enempää käydä, joten aika kalliiksi tulee kerta hinta:D Mulla on sellainen kivan sekava osa-aika työkuvio, että harvoin varmaan pääsisin käymään päivällä ja hyödyntämään tuota lapsiparkkia.. Hmm.. täytyy tosiaan vakavasti harkita sitten.. Keskustelu palstoilta löytyi tosi paljon negatiivista pääkaupunkiseudun 24/7 salien epäsiisteydestä, laitteet rikki eikä korjata ja että pukukaappiakaan ei tuntunut saavan, niin tungosta oli..Se Fressillä kyllä on kiva että voi ihan ekstempore lähteä vaikka spinninkiin, tyylin tunti alkaa 30min päästä, nyt kun lähden niin kerkeän vielä ja aina mahtuu mukaan...
   Uskallan kyllä vakavasti harkita tuota 24/7, jos sulla tuo lapsiparkki oli se isoin syy lopettaa siellä!
   Kiitos vielä:)
   -Heini

   Poista
 8. Teidän kuvia pääsi Helin fb-sivulle ihailtavaksi!:)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia onnellisesta perheestä. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3