maanantai 27. lokakuuta 2014

Esittelyssä koti- WCKodin esittelypostauksissa on ollut pientä taukoa, koska esittelemättä on vielä ne "ei niin omaan mieleen olevat huoneet". WC:n lisäksi jäljellä on vielä kylpyhuone, työhuone ja parveke.

Kaikki loput huoneet ovat mielestäni ihan kivoja, muta jokaisesta puuttuu vielä se "juttu", ettei perfektionistiluonne vain pysty niitä vielä kuvaamaan.

Työhuone- esittely on varmasti tulossa vielä tämän vuoden puolella, mutta ennen postauksen tekoa pitää käydä ikeassa hakemassa vähän täydennystä huoneeseen. Parvekkeen esittely menee varmasti ensikevääseen, mutta kylppäriesittely on tulossa ihan pian ;)


Meidän WC on ihan perus vessa. Sielä on tummanharmaa lattia ja isot valkoiset laatat seinissä. Tila on aika pieni (varsinkin kuvaamiseen), mutta ainakin vielä tarvittavat purkit ja purnukat mahtuu hyllyille.

Asuntoa etsiessämme yksi kriteereistä oli, että wc ja kylpyhuone pitää olla hyvässä kunnossa ja mieleiset. Nämä molemmat tilat täyttävät toki nämä kriteerit, mutta mielestäni varsinkin wc:ssä saisi olla vähän jotain lisätehostetta. En vielä tiedä mitä/mikä täältä puuttuu ja mitä pitäisi muuttaa... mutta ehkä asia selkiytyy pikkuhiljaa!

Aluksi meillä oli valkoinen matto, mutta se ei kauaa pysynyt puhtaana :DTuliko sinulla jokin idea? Jos tuli, kuulisin sen mielelläni :)


2 kommenttia:

  1. Kiva kun törmättiin täällä "blogimaailmassa" :D tosi ihana koti teillä! Hirvee sisustusinto iskee kun kattoo näitä kuvia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) no joo oli kyl ihme et ees tunnistin sut siitä kuvasta :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3