torstai 30. lokakuuta 2014

Mitäs Hankitaan?

Remontti on ollut jo pidemmän aikaa valmis, mutta siitä huolimatta muutamia ihan pieniä juttuja on tekemättä. Olin rempan alusta alkaen sitä mieltä, että KAIKKI tehdään kerralla loppuun, eikä mitään jätetä lojumaan. No jokainen remontta tehnyt tietää, ettei asia ole niin yksinkertainen. Siihen tekemiseen tulee totaali kyllätyminen siinä vaiheessa, kun suurimmat jutut on saatu tehtyä (ainakin meillä tuli).  Olisin luullut, että nämä pienet asiat häiritsisi silmääni niin paljon, ettei hommat kauaa seisoisi paikallaan, mutta toisimpa kävi. Edelleen puuttuu lattialistaa, yksi ovilista on vinossa, tv:n johto roikkuu, kulmalistat seiniin on laittamatta . Niin ja ne ledvalot tehosteseinien kattoon asennettava. Kaiken tämän lisäksi työhuoneessa ei ole vieläkään kaikki kaapinovet paikallaan, eikä verhoja ole mukamas tähän päivään mennessä ehtinyt lyhentämään. HUOAH!

Näiden remonttijutuujen lisäksi on muutamat hankinnat vielä tekemättä.

1. Eteiseen liukuovikaapisto

Jos jotain täälä kotona vihaan, on se eteisen naulakko ja siinä epäsiististi olevat ulkovaatteet. Tai pikemminkin kengät.
Ajatushan oli, että naulakon tilalle hankitaan liukuovikaapisto heti emontin jälkeen. No ei hankittu, eikä todennäköisesti hankita vielä hetkeen..pitää säästää rahaa ensin. 
Lisäksi mietinnän alla on ostaako edullisemman Ikeasta vai panostaako laatuun ja teettää juuri tähän tilaan sopivan kaapiston esim Kirenalla.

***Vaikka liukuovikaapin hankinta jää ainakin tämän vuoden puolella tekemättä, olen varma että ennen ensi kesää tuo hirveä henkarinaulakko-mikälie on poissa :D2. Työhuoneen sisustaminen

Työhuone on vaiheessa, koska ei oikein tiedetä mitä me sinne tarvittaisiin.
Yövieraita meillä käy todella vähän (koska sukulaiset ja ystävät asuvat niin lähellä). Ja jos yöpaikkaa tarvitsee on meillä hyvä sohva ja yksi patja niitä tilanteita varten.

Emme ole siis kokeneet sänkyä/ vuodesohvaa tarpeelliseksi. Lisäksi tämän päätöksen vuoksi ainakin 300€-700€ säästyy johonkin tarpeellisempaan.3. Tyynyjä PALJON

Rakastan sisustustekstiilejä ja olen jo pidemmän aikaa etsinyt meille uusia tyynyjä/ tyynynpäällisiä.
Olen kahlannut monet sisustusliikkeiden verkkokaupat läpi, mutta mieleisiä ei ole vielä ainakaan löytynyt. (Saatan olla vähän liian kanttu :D)4. Uudet matot makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen mattojahan me ei uusittu muuton yhteydessä, vaan päädyttiin pitämään vanhat Askon valkoiset sängynvierusmatot ainakin hetken. No faktahan on se, ettei matot pysy pitkään valkoisina ja siksi oven puolella on vanha harmaa matto ja ikkunan puolella se "valkoinen". En ole vielä ehtinyt tutkimaan sängynvierusmattovalikoimaa, mutta toisaalta...eipä tällä asialla nyt niin kiire ole ;)


Nämä sairaslomapäivät on pahoja, kun kaikki aika menee joko nukkumiseen tai netissä surffailuun!
Olen kerännyt jos jonkinlaista kollaasia työhuoneen sisustamista varten...Tää "lomailu" tulee kalliiks :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3