perjantai 31. lokakuuta 2014

Työhuoneen sisustussuunnitelma


Olen aikaisemmin julkaissut vain pieniä vilauksia työ/vierashuoneesta. Eilisessä postauksessa avasin huoneen ongelmia ja niistä syistä tämän huoneen "Esittelyssä koti postauskin" uupuu. 
En tiedä onko työhuone koskaan valmis, siltä ainakin tällä hetkellä tuntuu. :D Mutta jos teen hyvät suunnitelmat niin ehkä se vie tätä projektia vähän eteenpän?


Edellisessä kodissa tietokonepöytä oli makuuhuoneen nurkassa, eikä tärkeille papereille ollut tilaa sen lähettyvillä. Nyt on ihanaa, kun paperit saa hyvään järjestykseen erilaisten kansioiden ja lokeroiden vuoksi.Työpöytä on IKEA:sta
Itse olisin halunnut työpöydän ikkunan eteen, mutta miehen työn vuoksi sen kuulemma pitää olla sivuseinällä (ettei valo tule näyttöjen takaa). Tämän vuoksi tilaan tulevat tavarat/ kalusteet tuleekin suunnitella tyhjälle seinälle.Mutta nyt siihen suunnitelmaan..

Tämä on ainot huone, missä tapetissa on harmaan lisäksi vähän vaaleanruskeaa ja beigeä. Monisävyisempi tapetti tekee huoneesta heti vähän "pehmeämmän" ja tietyllä tavalla myös kodikkaamman. Vaikka liputan yhtenäisen sisustuksen puolesta, ei minua haittaa vaikka työhuone ei ole ihan niin musta-valko-harmaa kuin muut huoneet.

Tässä lähikuvaa tapetista

Alan rakentamaan sisustusta pitkälti tämän tapetin sävyjen pohjalta. Työpöytää en ainakaan aluksi vaida, koska pöytätaso yhdistettynä EXPEDIT- hyllyyn on ihan mieletön tilaihme ja siihen saa kaiken tarpeellisen kädenulottuville. Työpöydän lisäksi matto jää huoneeseen, koska sen sävy menee yksiin tapetin värien kanssa.

Mitä huoneesta puuttuu?

Kuva: www.stemma.fi

Kirjoittelin eilen, että vierassänkyä tai vuodesohvaa ei ole tulossa, koska sille olisi niin vähän käyttöä. Nopealla googlauksella kuitenkin löysin jotain mikä olisi juuri passeli meille nimittäin:Vuoderahi. Yhdelle rahille tulee hintaa 69€ (norm 97€).

Vierasvuoteen lisäksi tätä voisi hyvin käyttää lisäistuimena olohuoneessa, jos vieraita on joskus normaalia enemmän. Näistä väreistä valitsisin joko beigen tai harmaan (Tuliko yllätyksenä, että punaista en edes mieti? :D). Toisaalta voisihan näitä hankkia vaikka kaksikin kappaletta, kun hintakaan ei ole mikään paha.Vuoderaheja mietin tähän seinälle.


Tällä hetkellä huoneen valkoiset verhot ovat vähän liian valkoiset, tai oikeastaan jopa kliiniset. En nyt tarkoita, että olen ajatellut marimekon unikkoverhoja, mutta jotain lämpöä saisi olla. Kuten olette varmasti huomanneet olen vähän väriallerginen sisustuksen kanssa ja siksi meillä ei olekaan mitään väriä. Verhoissa Beige/ jokin kiva kuvio / Harmaan erisävyinen verho voisi toimia.


Rahin päälle tämä Ikean uutuushuopa HINTA: 14,90€


Nopealla laskutoimituksella tämä stailaus maksaisi maksimissaan 200€(kahden rahin ja kalliimpien verhojen kanssa). Näiden lisäksi saatan haluta huoneeseen ehkä jonkun viherkasvin sekä pallovalot verhotangosta roikkumaan.

Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa. Tämä stailaus ja vasinkin rahit tulisi kyllä käyttöön heti ensiviikonloppuna, joten ei tästä varmaan auta muu kuin lähteä kaupoille viikonloppuna ;)
1 kommentti:

  1. Meillä olisi tollainen beige vuoderahi käyttämättömänä häkkivarastossa.. En vaan tiiä uskallanko myydä sitä jos tarvitaankin.. en ehkä :D Mutta on siis ollut ihan hyvä, vaikken olekaan siinä ite nukkunut :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3