tiistai 27. tammikuuta 2015

Bola-koru

"Bolakoru on raskausaikana käytettävä koru. 
Käyttäessäsi korua odotusaikana, vauva kuulee äänen samaan tapaan kuin äidin sydämenlyönnit. Pitkän nyörin tai ketjun avulla koru yltää vatsan päälle lähelle pienokaista. Vauvan synnyttyä koru on tuttu esine pienelle; tuttu ääni rauhoittaa, pienet silmät katsovat tarkasti kaunista korua, ja pienet kädet hamuilevat sitä."

Näin korusta kertoo bolakorut.fi-sivustoItse sain Bola-korun ystävältäni lahjaksi jo jokin aika sitten. Aluksi tuntui vähän hölmöltä pitää korua, kun vatsakaan ei näkynyt. Laitoinkin korun ensin vähän syrjään ja vasta viime viikonloppuna kaivoin sen kaapista ja otin käyttöön. 


Korun kanssa oli aika metkaa kävellä kaupungilla, kun itse kuulee pienen kilinän, mutta kukaan muu ei kuule mitään ;)

Uskon tosissaan, että raskausaikana käytetty koru ja sen ääni tuovat vauvalle turvaa, niin mahassa, kuin hänen synnyttyään.Viimeaikoina en ole yhtään tykännyt, että mua kuvataan. Musta tuntuu, että oon ihan blörtsähtänyt. Posket näkyy takaa päin ja perä on levinny kaksinkertaiseksi. Juuri mitkän housut tai vaatteet yleensäkään ei tunnu kivoilta tällä hetkellä. Kaikki puritaa ja ahdistaa. Onneksi kaapista löytyi yhdet raskausfarkut! Jes! edes yhdet housut jotka ei kiristä ja purista jatkuvasti :D
Mites te muut Mammat?

Onko teillä ollut Bola-koruja käytössä?

8 kommenttia:

  1. kaunis koru :) mullakin on bolakoru mutta unohtunut vallan käyttää :(

    VastaaPoista
  2. Oi miten kaunis koru ja kaunis idea. Pitäisiköhän tuollainen itsellekkin tilata, vaikken raskaana viä olekkaan mutta iha "tulevaisuuden varalta" , on kyllä kaunis koru ihan näin normi käyttöönkin! :)

    VastaaPoista
  3. Hei, Bola korua olen juuri itselleni ostamassa. Ihastuin koruusi, tiedätkö mistä se on ostettu?

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3