maanantai 13. huhtikuuta 2015

Muutama sisustusjuttu


Meidän kodissa ei ole moneen kuukauteen tapahtunut juurikaan mitään, muutamia pieniä ostoksia vain...Mutta mihinkäs sitä hyvää muuttamaan? Näitä kuvia selaillessani taas tajusin, kuinka paljon rakastankaan tätä kotia! Tiedostan, ettei tämä tule olemaan loppuelämänkoti, tulevaisuudessa omakotitalo/ paritalo tai edes rivitalo kuulostaisi paljon enemmän mun jutulta. Tässä kodissa kuitenkin kokonaisuus on juuri sitä mistä tykkään. Selkeitä linjoja, neutraalit kalusteet, laatu ja värit (siis värittömyys). Jonkun mielestä ehkä tylsää ja steriiliä, mutta mun mielestä erittäin kaunista.Olohuoneen "takaseinä" odottaa edelleen tauluhyllyjään. Hyllyt on jo hankittu hyvän aikaa sitten, mutta tuo remottimies tuntuu olevan liian kiireinen ;) Tauluhyllyt tulevat sohvan yläpuolelle todennäköisesti kahteen tasoon. Vasemmanpuoleinen vähän korkeammalle ja oikeanpuoleinen alemmas. Muutama taulu on jo olemassa, mutta tulevaisuudessa haluaisin hyllylle kuvia tärkeistä ihmisistä ja kauniista maisemista sekä kuvioista. Jotain simppeliä ja mustavalkoista.

Sohvalle kaipaisin vähän väriä, mutta sisustusrahahanat on nyt hetkeksi suljettu, kun rahaa menee ihan liikaa kaikkiin vauvajuttuihin. Mutta ehkä jotkut ihan pienet tyynyt voisi hankkia?
Keittiössä uutta on vain tuo kukka ja leikkuulauta. Kukka on muuten ollut hengissä jo ennätysajan! ja edelleen näyttää voivan hyvin. Musta taitaa sittenkin kuoriutua varsinainen viherpeukalo.


Ruokapöydällä toinen kukka..tämä yksilö on vähän räjähäneempi, mutta uskon ja toivon, että se vielä lähtisi kasvuun.
Eteiseenkin haluaisin jotain vihreää. Voisikohan noihin kynttiläkippoihin istuttaa jotain???
Taustalla näkyy myös miehen kertauskutsu. Kaksi viikkoa poissa kotoa kesäkuussa, täytyy toivoa, ettei mini päätä tulla ihan niin ajoissa ulos.


Sitten tämä työhuone!
Suoraansanottuna tää oli pitkään se inhokkihuone. Miehen firman paperit on aina ihan sekaisin tossa pöydällä ja tänne huoneeseen tulee aina raahattua kaikki rojut. Milloin on kuivausteline, milloin miljoona ikeakassia.

Eilen laitoin tuon körilään tekemään vähän arkistointihommia ja nyt on paperit putsplank! Eikä tämä ilo jäänyt tähän! Vaikka kovasti kannustankin työntekoon ja on mukava, että työnteko onnistuu kotona, en voinut välttyä kunnon riemutansseilta pari viikkoa takaperin. Tuo rotisko lähtee pois meiltä ihan oikeaan toimistoon. Aikaisemmin suunnitelmissa oli pitää työhuone työhuoneena niin kauan, kunnes Mini muuttaa omaan huoneeseensa. Tämän jälkeen työtila olisi siirtynyt joko makkariin tai olohuoneeseen. Ihan kiva idea, mutta olis kyllä fengsuit ihan pilalla!Kuulemma toukokuun lopussa saan viimeistään huoneen vain ja ainoastaan vauvanhuonetta varten JES! Suunnitelmathan on jo tehty, toteutus vain puuttuu. Värit tulevat todennäköisesti olemaan aika hempeät. Vanha roosa ja minttu sekä valkoinen. Hyllyn päällä olevat purkit ovat tulossa vauvanhuoneeseen. Oi en malta odottaa!


1 kommentti:

  1. Teillä on kyllä todella kaunista <3 Juuri omaan silmään miellyttävä kokonaisuus! Kunpa sitä osaisi itsekin sisustaa :-D ..tai sitä rahaa:D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3