sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Raskauskuvia

Ja taas elämä hymyilee! Nyt loppuraskaudesta tuntuu, että fiilikset menee varsinaista vuoristorataa. Toisena hetkenä nauran vedet silmissä ja hetken päästä istun eteisen lattialla kyynel silmäkulmassa, kun yläkerran pianonsoittaja v*****aa!!! Viime postaus muhku, muhkumpi, muhuin oli just tollasena heikkona hetkenä kirjoitettu. Kun ärsyttää ni ärsyttää ja silloin kaikki tuntuu todella, todella pahalta. Nyt jälkikäteen ja virkeänä vähän jopa naurattaa toi oma kirjoitus, mut elämä on :D Nautin nyt vielä nämä muutamat viikot tästä luvallisesta ja ihanasta muhkeudesta, eipähän tarvi vetää vatsaa sisään kuvissa ;)

Viikonloppuna sain/ saatiin aikaan tosi paljon. Lauantaina/ Sunnuntaina toi miekkonen sai vihdoinkin formatoitua tän koneen. Aah on niin ihanaa kirjoittaa koneella. Paljon nopeampaa ja vaivattomampaa, lisäksi näkee aiemmin kirjoittamansa tekstin kokoajan. Mulla on miljoona postausideaa mielessä ja niitä onkin tulossa jatkossa useammin. Tänään kuvaan Minin huoneen (se on nyt vauvaa vaille valmis!) jeij! Itse olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Sopivan vauvamainen ja herkkä, mutta sopii muuhun kodin sisustukseen täydellisesti.

Kunnon raskauskuvia en ole jakanut pitkään aikaan (pl. peiliselfiet). Nämä kuvat on otettu n. kuukausi takaperin pikkusiskoni ylppäripäivänä. Tämä mintun värinen mekko löytyi Gina Tricotista ja se on minusta ihan täydellinen raskausmekko. Se korosti mahaa sopivasti, ei se enää mikään hirven pieni pallo ole.
Ajattelimme käydä ottamassa ihan kunnon raskauskuvat vielä ennen synnytystä. Meidän hovikuvaaja tosin lähti reissuun juuri, täytyy pitää sormet (ja jalat) ristissä, että ehditään ottaa kuvat ennen syntymää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3