sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

viimeisiä viikkoja viedään!

Muutama teistä onkin jo kysellyt vähän syitä pitkään postaustaukoon. Ei, en ole vielä kahtena kappaleena. Vauvamasu pullottaa edelleen, eikä minillä tunnu olevan mikään kiire pois yksiöstään. Toisaalta ihan hyvä vaan, mulla on niin paljon tekemättömiä "töitä", ettei tässä vielä mihinkään synnyttämään edes kerkeisi.

Tiistaina on  aika synnytystapaarvioon ja sielä sitten selviää monikin mieltä arvelluttanut asia: tarjonta, p
ainoarvio, vauvanvointi yms. Luulen, että Mini on kääntynyt nyt raivotarjontaan (potkuja tulee nimittäin suoraan kylkiluita kohti). Viimeksihän neuvolassa oltiin sitä mieltä,että neiti olisi perätilassa. Teen kuulumisista ihan erillisen postauksen ensiviikolla, sieltä voi sitten halutessaan lukea lisää.
Kesäkuu on mennyt tosi vauhdilla.  Kuun alussa olin Joensuussa valmistelemassa siskon heinäkuisia häitä. Lisäksi on ollut juhlia ja treffejä kavereiden kanssa. Näiden lisäksi toinenkin tietokone sanoi itsensä irti, eli siitäkin syystä ei oo paljon tullut kirjoiteltua.  Nyt kirjoittelen taas puhelimella, jotta tekin pystyisitte edes vähän kärryillä tämän raskauden suhteen. Vielä en tiedä , koska saan koneen kuntoon, mutta sillävälin menoa voi seurata helpommin instan puolella @netankoti .

Ensiviikolla lääkärineuvolan lisäksi pitäisi käydä ikea ssa hakemassa muutama pieni juttu vauvanhuoneeseen. Huone alkaa olla pian valmis ja vauvanhuoneesta on tulossa sisustuspostaus, kunhan huone on esittelykunnossa.
Myös pikkuvaatteita on pyykätty.


Loppuun vielä vinkki muille raskaanaoleville. Nimittäin vau.fi sovellus. Sovellus ilmoittaa kuinka pitkällä raskaus on (mulla jo 251 pv takana!!!) , paino ja pituuskeskiarvot, päivittäinen vinkki sekä viikottaiset tekstit niin äidille kuin isällekin.  Tekstit on varmaan  aika samat, kuin siinä vau.fi kirjassa,  mutta musta on aina kiva aamuisin katsoa kunkin päivän vinkki.

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla taas :) mielenkiinnosta kysyn, minkälaisia ajatuksia nukkumisjärjestelyistä? Meinaatko nukuttaa vauvan heti omaan huoneeseen? :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3