maanantai 21. maaliskuuta 2016

Milan Välikausivaatteet

"Mila kato tänne, äiti ottaa kuvan"
"Limpsin lompsin jalkapatikalla, patikalla joo....kuuletko ku äiti laulaa?"
"Pysytkö hetken paikallaan? Anna äidin lehtipinon olla jooko?!?"

Ei oo muuten kovinkaan helppoa kuvata tuota touhukasta pian jo 8kk vauvaa! Kamera kiinnostaa enemmän kuin kuvattavana olo, ja paikallaan pysytään vain sekunnin sadasosa. Täytyy kyllä nostaa vauva/taaperokuvaajille hattua, ei ole helppo homma saada tärähtymättömiä kuvia. :D

Onneksi muutama otos kuitenkin onnistui ja pääsen nyt esittelemään teille Milan vk- vaatteet. Ulkovaatteissa panostan mielelläni laatuun nyt ja jatkossakin. Ulkovaatteiden pitää olla lämpimät, tuulta pitvät ja myöhemmin myös mahdollisimman hyvät vesipilarit. Vielä ulkovaatteilla ei ole niin suurta merkitystä mitä esimerkiksi vuoden päästä, mutta onhan se nyt ihan eri juttu nukkua hyvin hengittävissä vaatteissa päikkäreitä kuumien ja hengittämättömien sijaan.

Kevääksi meillä on tämä yksi haalarikokonaisuus hankittuna, ja luulen tämän riittävän mainiosti kesään asti. Viime syksyinen Polarn o Pyretin  (68cm) windfleece mahtuu päälle edelleenkin mainiosti ja sen päälle saa hyvin puettua tämän  Popin kuorihaalarin (koossa 74) päälle. Tottakai näitä tullaan käyttämään myös erikseen, mutta varsinkin näin alkukeväästä tämä on just sopivan verran muutamaan plussa-asteeseen.Suurinosa hatuista on Polarn o Pyretiltä, mutta laajasta hattuarsenaalista löytyy myös ihan niitä cittarin 1e löytöjäkin. Popin hatuissa mennään vielä siinä vauvakoossa 40/42cm 1-4kk, mutta pikkuhiljaa siirrytään seuraavaan kokoon. 

Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä tuulenpitäväpipo on muuten ihan huippu! Aiemin Milalla hikosi pää ihan hirveästi, mutta se taisi johtua vain liian runsaasta vaatetuksesta. Hanskat ja kaulurit on myös Poppia, oonkohan mä vähän niiden fani? Mutta laatu on ollut tähän asti niin hyvää, ettei ole edes tarvetta kokeilla muita merkkejä.Mites teidän vk-vaatteet? Onko jo hankittuna, vai mennäänkö ostoksille vasta tarpeen vaatiessa?

4 kommenttia:

 1. On hankittuna ja kovasti odotellaan, että saatais niitä kunnolla alkaa käyttämään :) Meijän 4,5 vuotiaalla on kaks haalaria, muutamat ulkohousut ja pari takkia. Ulkovaatteet lähes kaikki veden ja tuulenpitäviä. Siks useampi vaatekerta niin saa sitten rauhassa touhuta sekä pk:ssa että omalla pihalla ja on aina puhdasta päälle :) Pipoa ja hanskaa löytyy aivan liikaa. Mulla taitaa olla joku himo ostaa pipoja :)

  VastaaPoista
 2. Vähän vanhemmalla useampi haalari varmasti onkin ihan fiksu valinta! :) Heh, mullakin taitaa olla joku ihme himo :D niin omiin, kuin Milankin pipoihin :D

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita Milalla ja suloinen tyttö muutenkin! :) viimeisissä aurinkoisissa kuvissa kiinnitin huomion siihen että vanhemmilla on aurinkolasit mutta Milalta puuttuu. Jos teillä ei vielä ole niin suosittelen hankkimaan nyt kun toi aurinko alkaa paistamaan ja tyttö varmasti haluaa katsella ympärilleen, silmät on tärkeä suojata! :) ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
 4. Joo on otettu kuvaa varten just pois, eli milalta löytyy myös aurinkolasit :) Nyt on kyllä niin ihanan kirkasta, ehkä se kesä sieltä taas tulee. Hyvää kevättä myös sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3