tiistai 13. syyskuuta 2016

Toppaa Talveen edullisesti

Pidempiaikaisimmat lukijani ovat varmasti saaneet aiemmista teksteistä tietynlaisen käsityksen, mitä mieltä olen kalliista lasten vaatteista. Jos mielipide on jäänyt jollekin epäselväksi, niin voin vielä kerrata; Mielestäni siinä ei ole järkeä. Tästä syystä toppavaatteissa on pihistetty tänä vuonna.

No mutta, jottei eksytä ihan toiseen aiheeseen niin tehdään pieni katsaus Milan tulevan talven toppavaatteisiin. Toppahaalareiden kanssa yritin olla todella fiksu jo viime kevään alennusmyynneissä ja mallailin kaupassa monien eri merkkien toppahaalareita sekä koossa 80, että 86cm. Ensimmäisen lapsen kanssa on jotenkin todella vaikea arvioida lapsen kasvua, vaikka kuinka katsoisi omasta neuvolakortista omaa kasvukäyräänsä. Tästä syystä hankinnat jäi tekemättä, ja se kieltämättä harmitti. Olisi ollut niin mukava ostaa haallari hyvällä alella. 80€ tai jopa Yli 100€ toppapuvusta on nimittän mun mielestä aivan liian suolainen hinta, vaikka hyvät ominaisuudet omaisikin.

Kesällä sitten löysin tämän Reiman koon 80 toppahaalarin kirppikseltä 2€. Sanoisinko, että melko hyvä löytö, kun kuntokin on edelleen mitä parhain. Tällä haalarilla voi hyvällä omallatunnolla antaa peuhata ulkona, eikä haittaa vaikka puku menisikin tämän kauden jälkeen roskiin. Haalari on vielä aika reilu, vaikka kuva näyttääkin muuta. Uskon, että tällä mennään koko talvi. Reima merkki on meille ihan uusi, kun haalareissa on menty täysin Popilla tähän asti. Mutta eiköhän tämä ole tarpeeksi passeli kakkospuvuksi?


Ensi talven ykköspuku on sitten Racoon Cupcake koossa 86cm. Tämäkin on edelleen erittäin reilu. Toivottavasti likalle tulisi muutama sentti pituutta lisää ennen pakkasia. Olisi nimittäin vähän kurjaa kulkea ihan liian isoissa vaatteissa ulkona. Tämänkin haalarin löysin käytettynä ja hintaa jäi 25€, aika hyvän kaupan tein myös tämänkin haalarin kohdalla! Haalarissa näkyy hieman käytönjälkiä, mutta ei häiritsevästi. Sitäpaitsi, tulisihan niitä käytön jälkiä omassakin käytössä.


Tämä Cupcake on kyllä aika herkullisen näköinen päällä, pakko myöntää. Varsinkin kun haalarin kanssa yhdistää Silverjungle tupsupipon. Hassua tässä yhdistelmässä on se, että pipo ja haalari on maksanut paria euroa vaille samanverran. ;)

Nyt jännätään, menikö koot edes vähääkään lähelle oikein. Toivottavasti! Mutta jos nyt meni metsään, niin eipä tunnu pahalta vaikka joutuisikin hankkimaan vielä kolmannen haalarin. Kannattaisikohan haalareiden lisäksi olla vielä toppatakki/ villakanganstakki kauppareissuja varten?

9 kommenttia:

 1. Reimasta sen verran, että mielestäni ihan paras merkki mitä ulkovaatteisiin tulee. Itsellä huonot kokemukset niin Popista kuin esim. Molosta. Hirmu kalliita haalareita ja hetken käytön jälkeen lahkeiden saumoista ihan kamalan näköisiä. Onneksi siis olin haalarini alesta ostanut. Sen sijaan Reimalla mentiin viime talvi ja todella remuttiin se päällä ja lähti nyt kiertoon lähes uutta vastaavana. Näistä ykkös ja kakkosvaatteista en oikeen tiiä, kun meillä valitaan päälle se mikä milloinkin on puhtaana ja on tilanteeseen sopivin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että on kestävä merkki :) Itsekin olen kuullut varsinkin Molon haalareista huonoa... 😞. Heh, joo en tiedä kummasta nyt sitten tulee ykköseksi ja Kummasta kakkoshaalari. Todennäköisesti just laitetaan päälle se, mikä milloinkin on kuivana 😅

   Poista
  2. Meillä taas molon haalarit olleet ihan ykköset! Se miksi niistä erityisesti tykkään on se, että ne ei ole tönköt ja ns liian paksut mitä taas useat haalarit on ja varsinkin pienten lasten hankala liikkua.
   Super lämpimät ovat lisäksi!

   Poista
 2. Reimatec ollut meillä luottovalinta vk ja toppahaalarissa. Mä hyödynnän Reima outlet kauppaa ja ostan sieltä usein halvalla uuden puvun. Veljen pojan vanhoja haalareita meillä on ollut mutta aina käytetyssä haalarissa mietityttää miten pukua on hoidettu koska jos vedenpitävyys on mennyt niin eihän puvulla tee ulkoleikeissä mitään. Mä oon pesun jälkeen spreijannut kuorivaatesuihketta lastenkin pukuihin jotta ei heti päästäis vesiä ja kosteutta läpi.
  Meillä on ulkona viihtyvä ja paljon touhuava lapsi ja toinen tulee perässä ja mä panostan kenkiin ja ulkohaalareihin ja pihistän muualta. Koska en itsekään ulkoilisi huonolla tai toisen linttaan astuneella kengällä enkä ulkotakilla joka kastuis heti. Merkillä ei ole väliä kunhan ominaisuudet ovat hyvät

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kenkiin satsaat kuitenkin. Pahin virhe on ostaa lapselle käytetyt kengät. Kaikessa kun ei kannata säästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jääny ihmettelee että missä ne teidän "paljasjalka" kengät on? Silloin puhuit että teidän lapsella tullaan käyttämään vain niitä. Ja nyt jostain postauksessa/kuvista huomaan että lapsella on jalassa ihan jotain muuta...

   Poista
  2. Tottakai! Paljasjalkakenkiä tulee näkymään blogissa ja käytössä myöhemmin, koska tytön jalka on vielä niin pieni ettei niistä löydy kokoja. Nyt pyritään löytämään parhaat kengät tämän hetkiseen tilanteeseen :)

   Poista
 4. Hyvät löydöt! Me mennään Olivian vanhoilla haalareilla :) Kengät pitää tosin vielä hankkia, ehkä Kavatin? :)

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvät löydöt! Minä löysin fb-kirpparilta pojalle talveksi käyttämättömät Kavatit, joku oli saanut viime jouluna lahjaksi eikä ollut tullut käyttöön...sain ne 10€! Viime talvena oli jotenkin helpompi, kun poika ei vielä kävellyt ja toppatöppösillä pärjäsi talven...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3