tiistai 10. kesäkuuta 2014

Keittiöunelmia


Mulla on ollut jo pitkän aikaa selvillä, millaisen kodin haluan (siis oman kodin), sitten joskus kun sen hankinta on ajankohtaista. Oon melkeimpä jo lyönyt  kaikki materiaali valinnat tapetteja ja laattoja myöten lukkoon ajat sitten. MUTTA nyt kun kodin hankinta on hyvinkin lähellä en enää yhtää tiedä mitä haluan! Se uusi ja erilainen vaikuttaa niin kivalta, mut sit kuitenkaan en haluais luopua mun haaveista. 


Vuos tai oikeestaan puolikin vuotta sitte olin aivan varma, että haluan varmasti korkeakiilto-ovisen keittiön. Ei vetimiä. Välitila ja työpöytä valkoinen ja kodinkoneet rosteriset. Välitilaa lukuunottamatta siis täysin samanlainen, kun mitä tällä hetkellä. Nyt meillä on välitila mustaa (hyi!!) laattaa ja se on niin kauhee, etten halua kyllä mitään mustaan viittaavaakaan yhteenkään keittiöön ikinä! Muuten nykyinen keittiö on tosi kiva, Mutta se on tosi "kylmä" tai ainakin tää meijän on tällähetkellä. Tää on liian steriilin näköinen, oon alkanu kaipaamaan pientä kodikkuutta, ehkä jotain beigeä pehmentämään yleisilmettä? Toisaalta kyllästyn väreihin tosi helposti, eli todennäköisesti kyllästyn beigeen heti... hmmmm...pitää miettiä. Mutta valkoinen keittiö EHDOTTOMASTI, ehkä korkeakiiltoinen vetimillä?


Domus.fi

Tää olis tosi kiva, varsinkin toi vähän erilainen liesikupu <3  Beige seinäkin on kiva, mut ei se kyllä jotenki sovi. Vaaleanharmaa vois toimia paremmin?

Myös seuraavat Petrakeittiöiden keittiöt miellyttävät silmää:Nykyinen keittiö
Yllä siis tämän hetkinen keittiö. Tai en mä tiedä , voiks tota noin pientä edes keittiöksi kutsua? :D Tällähetkellä säilytystilaa on todella vähän. Ei pelkästään keittiössä, vaan koko asunnossa. Meillä on esimerkiksi kaikki kodinkoneet, kattilat ja paistinpannut olohuoneen ja keittiönvälisissä kaapeissa, ja ei se nyt vaa oikeen toimi. Oon koittanut keksiä jos jonkimmoisia ratkaisuja tavaroiden säilytykseen, mutta enää en jaksa pohtia. Ainoa ratkaisu on vaan huomattavasti isompi keittiö ja PALJON laatikoita ja kaappeja.

Kuten kuvasta näkyy, ei pöydillä ole paljoakaan tavaraa. Mä en voi yksinkertaisesti sietää, että pöydällä on jos minkälaista härveliä ja purnukkaa. Haluan että kaikki on piilossa, tai siis nätisti kaappien sisällä piilossa. Jokaisella pitää olla selvä paikka, eikä mitään vaan tungeta johonkin.

Oikeesti mua häiritsee myös noi laput tossa jääkaapin ovessa, mut tärkeetlaput/ laskut on pakko laittaa siihen ku ei niillä oo mitään muutakaan paikkaa.

Tällähetkellä kaipaan ehkä kaikista eniten oikeeta ruokapöytää. Sellasta missä on tilaa ainakin kuudelle ihmiselle. Pöydästä mulla on selvät visiot ja saa tapahtua ihmeitä, että muutan mieleni. Ainot vaihtoehto tällähetkellä on valkoinen (ehkä korkeakiilto) pöytä paksulla pöytälevyllä ja jaloilla.

Nää molemmat ASKO:n pöydät miellyttää silmää. Toi suht perinteinen TWIST- pöytä on se varma vaihtoehto, mutta vasemmanpuoleinen pöytä näyttää myös varsin mallikkaalta. Lisäksi noi kromiset jalat on enemmän kuin mieleen.

Kuva: asko.fi
Eniten mun mieleen on kuitenkin tämä ALDO- ruokapöytä ja nämä oceane- tuolit. Hintaa tällä kokonaisuudella on asko.fi sivujen mukaan 1333€ (kääk!). Mut kerrankos sitä pöydän ostaa ;) ja todennäköisestihän tosta saa vähän alennusta, jos muutkin ostokset keskittää askoon (ainakin toivon niin!).

Pöydän alle en ainakaan ole suunnitellut haluavani mitään mattoa, ainakaan jos lattia on mieleinen.

keittiöön haluaisin myös jonkin todella nätin lampun, mutta niihin en ole vielä ehtinyt tutustumaan.


Ehkä jotain tän tyylistä?

laatuvalaisin.fi
room 21
2 kommenttia:

  1. Arvaa kuinka noissa valkokiilto ruokapöydissä näkyy kaikki naarmu. :D Kaikki rasvaset sormen jäljet. :D Ja sitten kun siihen tarttuu vaikka mustetta jostain lehdestä, piirustuksista, niin niitä ei saa enää pois, ja kaikki lika näkyy. :D Naarmuista puhumattakaan! Meillä samantyylinen pöytä kun noissa kuvissa. :D Joten hirveesti en ite raaski valkosesta ruokakalustosta maksaa. :) Ainakaan lapsiperheenä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii joo , eipä tullut edes ajateltua... valkonen on vaan niin nätti, etten varmaan raaski jättää sitä sinne kauppaan ;) no onneksi on vielä aikaa miettiä!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3