tiistai 24. kesäkuuta 2014

H&M HOME

Vapaapäivän kunniaksi kurkkasin mitä H&M homen nettikaupasta löytyy. Uutuksissa ei ollut oikeastaan mitään mieleistä, mutta "vanhassa" mallistossa sitäkin enemmän! Nyt vaan pitää päättää, mitä laitetaan tilaukseen, täytyy ehkä välillä kysästä ton siipankin mielipidettä ;)


Haluan ehdottomasti jotain uusia tyynyjä ja torkkupeittoja. Meillä kyllä on aika paljon erilaisia päälisiä ja vilttejä entuudestaankin, mutta onhan uusi aina uusi!

Raitakuvion valitsin kollaasiin, koska raita on vaan niin kiva! Mutten ole ihan varma mitä mieltä olen mustasta? Harmaavalkonen olis parempi. "seepra" - tyyny on taas aivan ihana ja niitä menee todennäköisesti kaksi kappaletta tilaukseen.Tällähetkellä meidän pyykkihuolto/ pyykkihuoltopiste on ihan surkea! Meillä on sellanen valkoinen pyykkikori, mikä on tosi painava ja hankala siirreltävä. Se on jatkuvasti tiellä ja sen tekonahkapinta on värjäytynyt vähän keltaiseksi, koska siihen roiskuu aina vettä kun käy suihkussa.

Lisäksi kahdella liikuntaaharrastavalla tulee todella paljon pyykkiä. Yksi pyykkikoppa, missä on kaikenväriset vaatteet sekaisin ei toimi. Tällä hetkellä totuus on, että valkoiset pyykit on kopassa, mustat lattialla ja värikkäät kangaspussissa. Kuin kivaa?

Mutta tähän asiaan tulee muutos!

Haluan ainakin kaksi pyykkikoria. Valkoiselle pyykille yhden ja tummalle yhden....nii ja ne värilliset... hmmm. no täytyy vielä miettiä! mutta ainakin kaksi. Miekkonen ehdotti että mustalle musta kori ja valkoiselle valkoinen. Ideana loistava, MUTTA :D haluaisin niin kovasti vähän jotain persoonallisempaa.

En nyt tiedä onko raita hirveän persoonallinen, mutta nätti ja ajaton ainakin. Nyt vaan on pulma otanko kaksi valko-harmaa raidallista (sopii paremmin väriteemaan) vai yhden kumpaakin?
Keittiön pyyhkeet menee myös vaihtoon, koska vanhat alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Tiskauksen yhteydessä tullut lika ei lähde kokonaan pois (meillä on nyt valkomustat keittiöpyyhkeet). TässäKÄÄN ei tulla näkemään väriä, vaan jatkan samalla mustavalkoisella linjalla. Toi teksti näyttää kivalta ja hintaakin oli alle 4 €.

Lisäksi kynttilä vessaan on just sitä MUN tyyliä ja toi suolakippo on vaan muuten MUST HAVE- listalla.


Lisäksi vähän uutta ilmettä kylppäriin. Tukkään tosta harmaasta, mutta ehkä se on liian monisävyinen :D hehheh! Kyllä toi valkoinen vaan enemmän miellyttää!

Kyllä se sisustuskokonaisuus alkaa pikkuhiljaa kirkastua!

2 kommenttia:

  1. Meillä on noi mustaraidalliset tyynyt, ja oon tykännyt niistä tosi paljon, vaikka ensin aattelinkin et ne on liian tummat! On ihan kiva että sohvalla on vähän kontrastia! :)

    Harmaa pyykkikori on kiva!
    Meillä on kaksi koria, tummille ja vaaleille eikä värillisille ole ollut tarvetta. Nekun menee sitten joko tumaan tai vaaleaan kankaan takaosan värin mukaan! :))

    VastaaPoista
  2. Meillä on toi teksti kylppärin "matto" mut se ei oo matto. :D Se on oikeestaa lattia pyyhe. :D Matoksi sen kyllä ostin, mutta on niin ohut. :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3