keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Sisustusjuttuja

HUOMHUOMHUOM!!!

Mikäli näet tekstissä linkkejä oudoissa kohdissa (sanoissa koska, miksi, että yms.) ei niistä kannata klikkailla. Mun koneella on se sata viirusta ja sen vuoksi myös postaukset saattavat vähän sekoilla. Toivotaan, ettei linkkejä näy, mutta jos näkyy samanlailla, kuin mun koneella niin koita elää asian kanssa hetki. Formatoin koneen heti, kun vaan saan kaikki tärkeät tiedostot siirrettyä kovalevylle.

Nyt kun tärkeät asiat on hoidettu alta pois, voin alkaa kirjoitella näitä höpöhöpöjuttuja ;)

Sisustuspostaukset ovat jääneet nyt vähän taka-alalle uuden elämäntilanteen myötä. Asia nyt sinäänsä ei ole mikään ihme, tottakai jokainen kirjoittaakin siitä mikä kiinnostaa sillä hetkellä eniten. Vaikka vauva- ja raskausjutut pyörii tällä hetkellä päässä eniten, en kuitenkaan halua että blogi muuttuu pelkäksi mammablogiksi. Sisustusjuttuja siis tulossa myös jatkossa, mutta vähemmässä määrin (nimittäin kaikki ylimääräinen raha menee varmasti ennemmin miniin, kuin uusiin sisustustavaroihin). Eikä uutta esiteltävää/ kuvattavaa ole,

Jotain uutta on kuitenkin tullut viime kuukausien aikana hankittua. Ei mitään kauhean isoa, mutta vähän jotain. Lisäksi olen hieman muuttanut muutamien tavaroiden paikkoja, sillä saa mukavaa vaihtelua.











Olohuoneen ledlistavalaistus on jo askeleen edellä. Nyt se on jo lattialla listan päällä. Ehkä sen vielä joskus saisi kattoon asti asennettua...

Valaistuksen lisäksi kaksi valkoista tauluhyllyä odottelee vaatehuoneessa seinälle pääsyä. Tauluhyllyt on tulossa tuohon sohvan ylähuolelle, toinen vähän ylemmäs ja toinen viereen alemmas. Tauluiksi olen ajatellut jotain musta-valko-harmaata (ylläri? :D)



Tänään siivouksen yhteydessä, myös sohvapöydän valoiset kynttilät saivat väistyä ja laitoin vähän blingimpää tilalle. Mielestäni kastehelmet yhdistettynä hopeaan ja kromiin toimii aika kivasti!





Kynttiläasetelman lisäksi vaihdoin keittiönpöydän tapletit, nyt keittiökin sai vähän väriä!









No nyt tuli laitettua kuvia reilulla kädellä. En millään osannut päättää, mitkä kuvat valitsen, joten valitsin melkein kaikki. Toivottavasti tällä kerralla enempi on parempi. ;)

- Netta

12 kommenttia:

  1. Ihana blogi, pakko jäädä seuraamaan :) sulla on tosi hyvä sisustusmaku ja onnea vauvauutisen johdosta ;)

    VastaaPoista
  2. Oon niin kade tosta teidän lattiasta. Niiiiin ihanan värinen :)) meillä on vastenmielinen vuokrakämpän muovimatto :D tosin koiralle ihan kiva kun ei luista, mutta vihaan sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa, mut kyllä tota silloin suunnitteluvaiheessa mietittiinkin :D ai on, kuvista ei oo yhtään huomannu et olis muovimatto, mut joskus sitten omaan kotiin saat täydellisen :)

      Poista
  3. kiva blogi ja super kaunis koti :) jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
  4. Kaunista! ihana tuo olkkari <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3