maanantai 28. joulukuuta 2015

Meidän Joulu

Perheen yhteiset vapaapäivät on ihana piristys arjen keskellä, mutta kyllä mä tänään aamulla huokaisin, onneksi taas on arki! (ainakin muutaman päivän)Meidän joulu oli onnistunut ja vähän vauhdikas. Näimme lähimmäisiä, sukulaisia, ystäviä sekä tuttavia ja nautimme yhteisestä ajasta. Meidän "joulujuoksut" alkoi aatonaattona ja loppui eilen. Kyläilimme monessa paikassa, tai oikeastaan suoraansanoen juoksimme paikasta A paikkaan B viisi päivää. Sinänsä ihan kiva, että näki paljon ihmisiä. Toisaalta reissaaminen alle puolivuotiaan kanssa on aika ööööh miten sen sanoisi, uuvuttavaa? Kaikessa ihanuudessaan tämä joulu taitaa jäädä nyt viimeiseksi  tätä laatua.


Meidän joulujengi

Aatonaattona kävimme Milan Mummilla ja Papalla syömässä ja saunomassa ja samalla nappasimme tonttujen jättämät paketit mukaan. Mummolan tonttujen mielestä Mila on ilmeisesti ollut tosi kiltti, nimittäin lahjasäkki oli melkoinen!

Jouluaaton vietimme Siskon eli Milan kummien luona. Vanhempien eron myötä on saanut heittää hyvästit perinteiselle perhejoululle, mutta tämä sisarusjoulu oli itseasiassa paras joulu erittäin pitkään aikaan!

Mila ja Isomummi

Blogikuvien takana on....aina kaaos :D

Serkukset, kerrankin kaikki kolme hetken paikoillaan

....ja taas mennään! Meidän aatto alkoi nopealla aamupalalla, jonka jälkeen suuntasimme Äidinäidin luokse jouluntoivotukseen. Pikaisen visiitin jälkeen pyrähdimme kaupan kautta Nellille...Tai tarkoitus oli pyrähtää :D Ajatus oli käydä nopeasti hakemassa limpparia ja Milalle siistit jouluvaatteet (edellinen asu koki Niskap***an kohtalon).  Todellisuudessa vähän innostuin, kun tajusin joulualejen jo alkaneen. Kävimme katsastamassa Lindexin ja Kappahlin aletarjonnan ja sieltä löytyikin vähän lisälahjoja.

Jouluaattoon kuului joulusauna, joulurauhanjulistus, puuro, kirkko, jouluruoka ja lahjojen availua. Tällä porukalla joulunvietto oli tosi mutkatonta. Jokainen osallistui järjestelyihin jollain tapaa, eikä kukaan joutunut yksin keittiönperukoille, lisäksi ruoan suhteen menimme vähän sieltä mistä aita on matalin. Valmis/puolivalmisruoka kunniaan!
Joululahjat oli tänä vuonna melko lapsipainotteisia, ja esittelenkin nyt vain mitä Mila sai tänä jouluna lahjaksi. Milan mielestä sellofaani ja lelut oli parhaita, mutta äidin mielestä kaikki lahjat oli erittäin mieluisia.

Vaatteita koossa 68-80

 Tää oli nyt tällainen joulupläjäys yhdessä postauksessa. Yritän taas aktivoitua tän blogin kanssa! Hyvää loppuvuotta!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kivoja lahjoja on pieni saanut. :)

  VastaaPoista
 2. Sisarusjoulu kuulostaa kivalta :) Mekin saatiin toi vauvakirja, ihan huippu! Vaikka äitihän sen varmasti joutuu täyttämään loppuun asti. Kuvittelen jo murrosikäisen Leon väittämässä vastaan kun yritän pyytää kirjoittamaan jotain "jännimpiä muistoja kuluneelta vuodelta" tms.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla et murkkuikä tuo pienet haasteet ton täytyyämisessä, mut elän pumpulissa ja uskon et Mila osaa kirjoittaa fiksuja :D Tai sit ei!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3