keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Täydellisen epätäydellistä

Blogi on viimeisten kuukausien ajan painottunut hyvin vahvasti vauva-arkeen, mutta nyt olisi luvassa pitkästä ajasta sisustusjuttuja!

Mä oon aina ollut kovin sisustusihminen ja joskus pienempänä mun unelma-ammatti olikin sisustussuunnittelija Innoon tai Pieneen Pintaremonttiin. Ihan Marko Paanasta musta ei tullut ainakaan VIELÄ, mutta ehkä vielä jonain päivänä? Sitä päivää odotellessa sisustelen omaa kotia ja syksyn aikana olenkin tehnyt muutamia hankintoja, mitä en ole täällä ehtinyt esittelemään.

Milan synnyttyä sisustus on kokenut jonkinlaisen kolauksen. Miten siitä ihanasta ja siististä kodista muuttuukin vauvan myötä varsinainen sekamelska. Nämä kuvat on nyt napattu ilman yhdenkään tavaran siirtämistä. Valokuvat ei ehkä ole sisustuspostauskategoriaa, mutta mitä sitä suotta luomaan liian kiiltokuvamaista illuusiota? Tältä meillä oikeastikin näyttää. (eilen oli siivouspäivä)
Lapsen myötä myös kalusteita on pitänyt miettiä uudestaan. Ensinäkin luovuimme olohuoneen pöydästä sen terävien kulmien vuoksi ja toiseksi makuuhuoneessa on jo pidemmän aikaa ollut joko tyhjä työpöytä tai työpöytä plus kaksi näyttöä. Vähän riippuen siitä onko koneet firman toimistolla vai ei. Miten tietokoneet voikin olla niin rumia? :D

Mulla on kokoajan jokin sisustushaave mielessä, mutta lähestulkoon aina tyhjillään olevan lompakon vuoksi haaveet pysyvät haaveina. Jo pari kuukautta sitten marssin Askoon hakemaan uudet maton eteiseen ja tämä ostos on todellakin ollut joka pennin arvoinen. Tämä beige matto on nyt  hieman leveämpi ja juuri oikean kokoinen meidän eteiseen. Edellinen harmaahan oli vähän liian kapea. Mielestäni nykyinen matto tuo mukavaa tilantuntua ahtaaseen eteiseen.
Ihan hirveästi uusia sisustusostoksia ei ole tullut tehtyä, siksipä nämä joululahjaksi saadut kastehelmet tuovatkin kivaa piristystä muuten jo "vanhaan" sisustukseen. 

3 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Toi teiän lattia on vaan niin täydellisen värinen! Mäki tahon <3

    VastaaPoista
  2. No niin. Taisit ottaa vähän ittees, kun mainitsin sun tauosta?

    Täytyy ilmeisesti vähän useammin tulla potkimaan sua ns. perseelle tän blogin kanssa. :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3