torstai 24. maaliskuuta 2016

Lapsimessut 2016 - ARVONTA

Tänä vuonna Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.4.2016.  Itse olen odottanut näitä messuja kovasti viime vuoden perusteella, tai itseasiassa aika paljonkin. Vuosi sitten messuilu oli ihan kivaa, mutta silloin vatsassa köllivä vauva tuntui niin kovin kaukaiselta ja siksi olikin vähän hankalaa hankkia mitään ihmeellisempää kotiinviemistä.

Tutkailin jo vähän etukäteen näytteilleasettajia ja pienen selailun jälkeen vaikuttaisi siltä, että tili voi hyvinkin huutaa hoosiannaa päivän päätteeksi. Varsinkin jos tuotteista on hyviä messutarjouksia. 

A-T Lastenturvan pisteellä pitää ainakin käydä katsastamassa heidän turvaistuinvalikoimansa, vai onkohan sielä ihan konkreettisesti tavaraa mukana? Selailin hieman heidän nettisivujaan ja A-T Lastenturvalla näytti olevan Cypexin Sirona- istuimia myynnissä. Kiinnostaisi nähdä sellainen mielenkiinnosta ihan livenä, vaikka Be Safe onkin ehkä todennäköisempi vaihtoehto.

Viime vuonna Gugguun osasto oli suuri, ja toivon sen olevan sitä myös tänä vuonna. Toivottavasti jumppiksista on joku hyvä alennus, nimittäin sellaisesta haaveilen kovasti. Myös Papun, Minionesin ja lelukauppa Pii Poon messutarjonta kiinnostaa, muita yrityksiä yhtään väheksymättä.

Huhtikuun puoltaväliä odotellessa käyhän tykkäämäsä Lapsimessuista Facebookissa  www.facebook.com/lapsimessut niin pysyt ajan tasalla viime hetken messu-uutisista. Instagramissa ja Twitterissä voit jakaa messutunnelmia hashtägeillä #lapsimessut ja #messukeskus

Ja vielä lopuksi mulla on suuri ilo arpoa kaksi messulippua NetanKoti- Blogin lukijoille. 
Anonyyminä ei siis ole tällä kertaa mahdollisuutta voittaa. Tämä ihan siksi, että voitto menee oikeasti blogia lukevalle :)

Yhden Arvan saat mikäli olet kirjautunut blogin lukijaksi bloggerin kautta/ liityt lukijaksi oikeasta sivupalkista.

Kaksi arpaa saat olemalla blogin kirjautunut lukija ja seuraat meitä myös joko Instagramissa tai Facebookissa (Instagram: netankotiblogi  Facebook: https://www.facebook.com/netankoti/)


Kommentoi, Miksi juuri sinun pitäisi saada lippu messuille ja olet mukana arvonnassa! P.s Muista liittää kommenttiisi toimiva sähköpostiosoite ja Kerro monella arvalla olet mukana. Arvonta suoritetaan 1.4.2016 ja alkaa nyt!

Onnea Arvontaan!




Nähdään messuilla!

36 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kahdella arvalla mukana. Olis ihan mahtavaa päästä kerrankin messuille. Monesti pitänyt mennä, mut aina tullut muita esteitä. Lapset tykkäisi aivan varmasti päästä ☺

    VastaaPoista
  3. En ole koskaan käynyt näillä messuilla. Olisi kiva kerrankin viedä lapset ja katsoa, mitä siellä heille on. Yhdellä arvalla mukana.
    (hannankirppis@hotmail.fi)

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana. Oltaisiin lähdössä siskon ja lasten kanssa messuilemaan 😊 Lapset varmasti viihtyisi siellä. Ja eiköhän sieltä jotakin ostettavaa löydy.

    (hiltunen.jenni@outlook.com)

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva viettää laatuaikaa tyttäeen kanssa. Mukana yhdellä arvalla.
    marika20@suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. Kaikki muu reissun järjestämiseksi on jo hoideltu, mutta liput puuttuu :) ihan mahtava päästä tänäkin vuonna messuilemaan! Minäkin odotan erityisesti Papun osastoa :)

    Kahdella arvalla mukana jennihasalo(a)gmail.com

    VastaaPoista
  7. olisi kiva päästä miehen ja 2,5vuotiaan pojan kans kiertelemaan vain pojan ehdoilla eikä äidinz mieltymyksien mukaan. rossitacarla@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla mukana! Olen käynyt messuilla jo kaksi kertaa ja viihtynyt hyvin, esikoinenkin tykkäisi varmasti lapsille järjestetystä ohjelmasta!
    krista.vuoksenranta(a)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Kahdella avalla mukana. tiiu18@gmail.com.

    Kaksi kertaa olen käynyt messuilla, mutta nyt hoitovapaalla ollessa viime vuonna einollut varaa lähteä ja edelleen hoitovapaalaisena tiukkaa tekee. Esikoinen on jonpäässyt nattimaan messun annista, mutta kuopus ei. Olisi mukava lähteä tyttöporukassa lasten ja mummin kanssa viettämään mukavaa päivää.

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukana. Ensimmäistä lasta odotan ja olisi kiva päästä katselemaan ja ostelemaan kaikkea kivaa pienelle vielä ennen kuin hän syntyy.
    katjamliukkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kahdella arvalla mukana, seuraan instagramissa :) Olen ollut messuilla pari kertaa työn puolesta, mutta nyt olisi ihana päästä mukaan ensimmäistä kertaa oman lapsen kanssa :)

    VastaaPoista
  12. Kahdella mukana, seuraan Bloglovinin kautta ja Instassa :) Taaperon äitinä ja pikkukakkosta odottavana olisi ihana päästä messuilemaan - rauhassa ilman lasta :D ansku_66@hotmail.com (Bloglovinissa on toinen meiliosoitteeni)

    VastaaPoista
  13. Varsinkin lastenvaatetarjonta messuilla kiinnostaa. Gugguun piste yksi päällimäisistä😊. Mukavaa myös, jos messuilta löytyy kohta vuotiaalle jotain kivaa ohjelmaa.

    Mukana kahdella arvalla, seuraan instassa. ilopiikki@gmail.com

    Ps. Tervetuloa tutustumaan blogini puolelle😊

    VastaaPoista
  14. Yhdellä arvalla mukana:) Ekaa kertaa olen lapsimessuille menossa ja kovasti jo odotan että pääsen messuilemaan ja viettämään laatuaikaa ystävien kanssa😊
    hamalainen.susannamaarit@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Lähtisin messuille viettämään kivaa aikaa koko perheen kera sekä tekemään kivoja messulöytäjä. Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Lähtisin messuille viettämään kivaa aikaa koko perheen kera sekä tekemään kivoja messulöytäjä. Mukaan kahdella arvalla.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kahdella arvalla mukana (instassa seuraan). Mulla on ollut tapana hamstrata messuilta vaatetta koko vuodeksi, nyt ois taas vaatekaapin päivityksen aika.
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Kahdella mukana :) Ensimmäisen lapsen kanssa (/takia) olisi hauskaa päästä ensimmäistä kertaa ikinä Lapsimessuille!

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla (face) mukana. Messuille menen tapaamaan entisiä meandi-kolleegoitani meandin osastolle. Nautin tunnelmasta, etsin tarjouksiaja uutuuksia (y)

    VastaaPoista
  20. Yhdellä arvalla mukana: olen lippua vailla mutta kovasti messuille menossa! uneaathotmailpistefi

    VastaaPoista
  21. Yhdellä arvalla messulippua tavoittelen. Poika on venähtänyt niin, ettei sopivia vaatteita meinaa olla kuin muutamia. Messuilla olisi helppoa ja vaivatonta hankkia taas uutta vaatetta
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kahdella arvalla olen mukana (insta). Haluaisin yllättää siskon iloisesti hänen suosikkimessujensa lipulla

    marialuok(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla,seuraan Insta ja face :) Miehen ja pojan kanssa olisi ihana mennä :) hannanerg@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Olisi ihana päästä perheeni kanssa viettämään kiva päivä yhdessä :) Kahdella arvalla mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Olisi ihana päästä perheeni kanssa viettämään kiva päivä yhdessä :) Kahdella arvalla mukana.
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Yhdellä arvalla mukana. Hyvän ystävän kanssa olisi kiva päästä käymään messuilla.
    anneli.lindblad@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kahdella arvalla mukana. Tänä vuonna messuille olisi kiva päästä siskoni kanssa joka on molempien poikieni kummi :) Lähdetään sinen viettämään mukavaa päivää.
    anniina_salin(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kahdella mukana <3 En ole kuin kerran päässyt messuille ja olisi ihana mennä taas :)

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukana! Kangashamsteri tarvitsee lisää kankaita kaappiinsa, josta ommella omalle taaperolle lisää vaatetta :)

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana arvonnassa, seuraan facea. Olisi tosi kiva päästä messuille viettämään päivää ystävän kanssa, joka muutti monen sadan kilometrin päähän, eikä olla nähty aikoihin! Helsinki olisi sopivasti puolessa matkassa ja voitaisiin viettää messuilla naisten päivää ja tehdä lapsille hankintoja :)

    VastaaPoista
  31. Messut on joka vuotinen perinne jo 😃 Tänäkin vuonna siis menossa, kahdeksatta kertaa ☺
    Olen lukijana sekä seuraan instagramissa ☺

    VastaaPoista
  32. Nää messut on niin huikee tapahtuma että pakko päästä pidemmältäkin! Lapset oli viime vuonnakin innoissaan ja odottavat että pääsevät taas reissuun! :) kahdella arvalla mukana, instassa seuraan :)
    ennuska-89@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla mukana! Olisi kiva päästä messuilemaan siskoni ja molempien esikoisten kanssa ensimmäistä kertaa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3