sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pikakuulumiset

Viimeksi kirjoittelin vähän vauvakutsuista ja se postaus olikin varmaan koko blogihistoriani sekavin teksti ikinä, huoh! No kirjoittelen kutsuista vielä sen ihan oman postauksen kunhan ennätän.

Elämä kotona neljän seinän sisällä on ollut aika kivaa. Pitkän pitkästä aikaa on oikeasti ollut aikaa omille jutuille. Saa mennä ja tehdä just miten ite haluaa ja hoitaa kotitöitä rauhalliseen tahtiin. Yritän levätä, mutta en jotenki yhtään malttaisi,  tekee mieli puuhastella kaikkea. Raskausviikkojen alkaessa jo kolmosella oma tahto ei kuitenkaan voita Minin/kropan tahtoa. Rankan päivän jälkeen ei oo muuta vaihtoehtoa,  kuin nukkua ja levätä, mutta en valita...nukkuminen on onneksi ihanaa!

Maanantaina mulla oli hammaslääkäri, tai oikeastaan menin Kallen ajalla ku mun aikaa on siirretty jo puol vuotta milloin mistäkin syystä. Hammaslääkärikäynti ei menny ihan oppikirjan mukaan, koska olin lähellä pyörtyä.  Hätäännyin itsekin vähän, kun hoitaja vaikutti hermostuneelta ja sanoi jotain ettei missään nimessä saa pyörtyä. Koita siinä nyt naama kapean,  kylmä hiki otsalla ja paniikissa ajatella "ota rauhallisesti, ei hätää" kun mieli pakottaa nousemaan ylös selinmakuulta. Onneksi kaikki meni hyvin loppujenlopuksi.

Hammaslääkärin jälkeen käytiin vihdoin hakemassa vaunut Vaunupuodista (vaunuista myös tulossa oma postauksensa). Kalle alkoi heti kokoamaan vaunuja, hyvä et oltiin saatu paketit kannettua kotiin ni jo oli mattopuukot sun muut välineet valmiina.  Komens mut vaa keittiöön tekemään ruokaa, etten oo tiellä. :D  Ruokaa laittaessa iski muutamat tosi kovat supistukset? Oli pakko mennä lattialle kontilleen, kun tuntui niin pahalta. En sit tiedä oliko supistus vai mikälie. Kalle oli jo viemässä mua sairaalaan, mut musta tilanne ei ihan sitä vaatinut. Ajattelin et johtui siitä hammaslääkärijutusta...Otin rauhallisesti ja lopulta kivutkin loppuivat. Olo huojentui illalla vielä enemmän kun tunsin minin mylläyksen ja voimakkaat potkut.

On muuten aika mageet vaunut ja niitä onkin jo vähän koeajettu tässä sisällä. Ulos ei ihan viitsi mennä ;)

Maanantaina oli myös pikakampauskoulutus luottokampaamossa. Oli kiva vähän oppia noista kamoauksista,  tosin vinkit tais jo unohtua, koska en mä osannu tota nutturaa enää kotona tehdä.Huomenna olis neuvola taas pitkästä aikaa, nyt ilmeisesti katsellaan Minin asentoja ja varataan aika synnytystapa-arvioon. Aika jännää! Palaan huomenna neuvolakuulumisten kanssa :)
1 kommentti:

  1. Näyttääpä ihanilta vaunuilta :) Hyi, kuulostaa kauhealta sun hammaslääkärikäynti. :o

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3