sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Täydellinen yllätys

.

Ihan mieletön viikko takana! Paljon ikimuistoisia hetkiä parhaassa seurassa.
Kaikki oikeastaan alkoi torstaina. Oma aamu alkoi vauhdikkaasti kodin siivouksella. Viikonloppuna olisi edessä siskoni polttarit, joten koti pitää olla putsblank. Siivouksen jälkeen nopeasti vain jotain päälle kauppaeissua varten. Kysyin Kallelta, et onko vähän noloa lähtee kauppaan ihan rönttävaatteissa, mut kuulemma pääasia et päällä on mukavaa. Siitä nopeasti autoon ja hakemaan toista kaasoa juna-asemalta. Me kaasot suunnattiin siitä sitten kauppaan. Ostettiin kaikki loput tarvittavat viikonloppua varten ja budjetti pysyi kutakuinkin kasassa. Kaupassa käynnin jälkeen kotiin, tavarat kylmään ja tarkoituksena oli aloittaa vihdoin polttaripalaveri. Oltiin sovittu askartelutreffit tulevan morsiammen luokse samalle päivälle, ettei toisen kaason tarvi jatkuvasti ravata kuopio-lahti väliä. Askartelut pitäisi alaloittaa n puolen tunnin sisällä, mut meidänoli pakko pitää palaveri ennen sitä. Itse hoidin suurimman osan järjestelyistä ja siksi olikin varsin elintärkeää, että saan kerrottua myös toiselle kaasolle kaiken tarpeellisen. Siinä vaiheessa taisin soittaa morsmaikulle , ja sanoin että ollaan ihan vähän myöhässä. Sisko vaikutti tosi vihaiselta, ruoka oli kuulemma lämpimänä ja lapsenvahtikin palauttaa pojat jo ihan pian. Sovittiin, et maksimissaan puoltuntia.

Kaaso katteli kokoajan kelloa, ja meinasin Hermostua! Pakkohan meidän on käydä nämä asiat läpi, "polttarit on jo lauantaina ja nyt on torstai ". Ajattelin, et kyllä askartelut voi sen aikaa odottaa. No ei meillä kauaa mennyt, sain hyvin selitettyä tärkeimmät jutut aika nopeastikin ja vihdoin lähdimme kotoa. Eteisessä ihmettelin, että ompa outoa , kun kaaso ja kalle sain ihan samaan aikaa viestit, sitä kuitenkaan enempää ihmettelemättä. Rappusissa taisin vielä kommentoida omaa vaatetustani röntäksi, mutta eipä sillä väliä olinhan menossa vaan askartelemaan hääjuttuja.

Kalle heitti meidät siskolle, ihmettelin kun se ajoi ihan oven eteen....no ehkä se ajatteli, etten jaksa kävellä. Menimme kaason kanssa sisään mun avaimilla, niinhän meillä on tapana. Siskon kanssa mennään aina toistemme luo niin ettei pahemmin ovikelloja soitella. Sitäpaitsi siskohan tiesi, että ollaan tulossa. Hississä haistoin popparit, oliko naapurilla juhlat? Menin avaimilla sisään, en soittanut ovikelloa tälläkään kertaa. Sisko oli olohuoneessa kameran kanssa, kysyin "mitä sä oikee kuvaat"  . Kuulemma hääjuttuja. Ajattelin et se valehtelee, kuitenki otti peiliselfieitä :D ...no mä kurkkasin olohuoneeseen.... seinällä luki isolla BABY SHOWER!!!! ääääää!!!!! Aloin itkeä ja leuka tais tippua lattiaa, mut oli totaalisesti yllätetty! Olin tulossa askartelemaan , enkä omille vauvakutsuilleni...

Kurkistin kulman taakse, ja sielähän oli täysi sohvallinen rakkaita ihmisiä. Taisin itkeä. Nelli istutti mut penkkiin ja antoi boolia. Mun kädet hikos ja olin ihan hölmistyny. Harmittelin varmaan kymmenen kertaa mun vaatteita. Miks kalle anto mun lähteä rönttävaatteissa? :D  Mä olin hyvällä tavalla järkyttynyt, vähän pelotti, mutta silti ihan superonnellinen.

Kirjotan juhlista myöhemmin uudestaan, kunhan saan kuvia itselleni. Päivä oli niin mieletön, etten malta odottaa, että pääsen kertomaan siitä teille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3