tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ei vieläkään!

Otsikko kertoo itsessään jo aika paljon. Yhtenä kappaleena edelleen, eikä loppua näy. Toisinaan ajattelen "voisko nää olla supistuksia, mitkä pian kovenee?"  ...mut taitaa olla toiveajattelua!

Eilen oli laskettuaika eikä perus menkka- ja selkäkipuyhdistelmää lukuunottamatta tuntunut missään. Toisaalta olin kyllä asennoitunut, ettei lasettunapäivänä kuitenkaan mitään tapahdu, onhan se nyt tilastollisestikin niin kovin pieni mahdollisuus. Eilen aloin ensimäistä kertaa kunnolla tutustumaan netistä löytyviin käynnistysvinkkeihin...lähteenä tietenkin vauva.fi.

"Järkevimmät" ohjeet taisivat olla kolmen ässän-vinkki, porraskävely, liikunta, rentoutuminen ja akupistehieronta. Kaikkea näistä on nyt kokeiltu parin päivän aikana ja aika turhalta vaikuttaa. Supistuksia ei ole vieläkään alkanut ilmaantua, eikä oikeastaan mitään muutakaan. Taitaa olla niin ettei mitkään vippaskonstit auta ihan oikeasti, vauva tulee ulos vasta sitten, kun hänestä siltä tuntuu. Tää meidän tapaus ainakin vaikuttaa viihtyvän niin hyvin kuplassaan, ettei auta vaikka heittäisin kärrynpyörää!

Tänään oli taas neuvola, kaikki oli kunnossa, eikä missään arvoissakaan ollut huomautettavaa. Mulle varattiin myös aika yliaikaiskontrolliin 1.8, jos ei ennen sitä tapahdu mitään. Vähän uskon ja TOIVON, ettei tarvitsi odottaa Elokuulle asti, mutta toisaalta pelkään, mitä jos se ei tulekaan ulos oma-alotteisesti?

Huomenna olis 40+2 ja ainakin äitigooglen mukaan se on tilastollisesti erittäin todennäköinen päivä synnyttää, kuulemma silloin suurinosa "eräpäivän" ylittäneistä on synnyttänyt. Pidetään peukut pystyssä!

Odotusta voit muuten myös seurailla instagramin puolella @netankoti




4 kommenttia:

  1. Leo syntyi 40+3 ja sitä ennen muutama päivä oli just sitä "tyynyä myrskyn edellä". Samana iltana kun supistukset alkoi mä siirtelin huonekaluja yksinään uudessa kodissa. Työntelin kirjahyllyjä ja lipastoja, liekö sillä ollut osuutta supistusten alkamiseen :D tosi fiksua noin niiku viimesillään raskaana olevana, mut otti päähän olla niin avuton! Ehkäpä se sullakin alkais pian. :) pidän peukkuja! Joka tapauksessa ihan hirmuisesti voimia synnytykseen. Lepää aina kun voit <3

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä sinne, tiedän tunteen odottelun suhteen. Meillä syntyi esikoinen 42+3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3