sunnuntai 31. tammikuuta 2016

BABY` S ROOM


Viikonlopun aikana olohuoneen lisäksi myös Milan huone koki pienen muutoksen. Tästäkin huoneesta nukkamatto sai väistyä ja tilalle hankittiin hieman "kevyempi" ja helpommin putsattavissa oleva vaihtoehto. Lisäksi halusin maton olevan mahdollisimman iso, jotta sen päällä on mukava leikkiä. Tämä matto löytyi Askosta ja oli sen verran hyvässä alessa, etten pystynyt jättämään sitä kauppaa. Hintaa matolle jäi 59€, ei siis lainkaan paha!

Tammikuun aikana huonen järjestys on muuttunut varmasti viikon välein, enkä ole vieläkään täysin tyytyväinen lopputulokseen. Joku tässä mättää. Ainakin keinutuoli on ollut ihan turha tähän mennessä, ehkä sen tilalle voisi keksiä jotain? Pitää ehkä vähän vielä pyöritellä kalusteita ja miettiä mahdollisia lisähankintoja.



Mila on ollut kohta jo lähemmäs kolme kuukautta enemmän tai vähemmän tukkoinen ja siksi hankinkin vuodenvaihteessa huoneeseen ilmankosteuttajan sängynpäädynkorokkeiden lisäksi. Kostuttaja on ollut todella hyvä hankinta ja nyt muutaman viikon unipalikat on ollut poissa käytöstä. Itse hankin palikat käytettyinä, mutta niitä näytti löytyvän ainakin täältä.





Hoitolaukkua en ole tainnut koskaan esitelläkkään. Aluksi meillä oli käytössä sellainen ihan Real- hoitolaukku, mutta se oli meidän käyttöön huonon mallinen (ja näköinen). Tämä Mini Kånken on ollut juuri sopivan kokoinen hoitolaukku. Mukaan mahtuu hyvin pino vaippoja, vaihtovaatteet, kosteuspyyhkeet ,vaipanvaihtoalusta ja ruoat. Suosittelen, mikäli tavishoitolaukku ei nappaa.




19 kommenttia:

  1. Söpö huone ja ihana värimaailma! Mistä olet löytänyt noi verhot? Suunnittelen myös tulevalle prinsessalle huonetta ja oon etsinyt vaaleanpunaisia verhoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Verhot on ostettu n. vuosi sitten Kodin1:ltä, muistaakseni Anno-merkkiset. Nämä verhot on liukuvärjätty vaaleanpunaisesta valkoiseen. Lisäksi jatkona on vielä ikean valkoinen läpikuultava verho.

      Poista
  2. Huone näyttää jo nyt tosi kivalta! :) mutta totta, keinutuolin laittaisin minäkin pois. Tilalle vaikka keinuhevonen? Tai pienet tuolit ja pöytä Milalle, ei mene enää montaa kuukautta siihen kun sellaisillekin alkaa olemaan käyttöä, joka lisääntyy aina vaan kun ikää tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet jakkarat ja pöytä voisi olla hyvä idea! Täytyykin laittaa korvantaa :)

      Poista
  3. Ihana matto! Pidän tuosta harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä. Minkälainen tuo teidän ilmankostutin on? Minkä merkkinen, hintainen ja mistä? Ja on ollut siis apua tuon tukkoisuuden kanssa? Meillä tytöllä ollut tosi pitkään yöllistä tukkoisuutta ja pääty korotettu, kostutinta harkittu. Jotenkin se tyssäsi siihen kun mallia ja merkkiä on niin monia, on suihkuavaa, höyryävää, ilmaa puhdistavaa.. Hintahaarukkakin laaja, eikä kokemuksia niiden tehosta tuon tukkoisuuden hoitoon löytynyt..

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmankostutin löyty Anttilan alelaarista 30€ ja on BEURER- merkkinen. Meillä ainakin ja muistaakseni myös siskolani (http://pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi/) on käytössä ja auttaa juuri tuohon tukkoisuuteen.

      Poista
  4. Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi ja olen tykännyt kovasti. Kiva postaus ja täytyy sanoa, että on nätti huone pienelle tytölle! Sopii hyvin yhteen nuo säilytysrasiat ja matto. Minäkin laittaisin keinutuolin pois ja jotain muuta sen tilalle. Jos mahdollista niin toivoisin postausta lastenhuoneen säilytyksestä. Mitä säilytät noissa isoissa vaatekaapeissa ja mitä lipastoissa? Oletko kokenut säilytysratkaisut toimiviksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit, tervetuloa :) Luulen että keinutuoli siirtyy pian muualle, on ollut sen veran turha kaluste. Joo pidän mielessä. Yksi iso kaappi on siivouskaappina ja muissa liinavaatteita ja sisustustavaroita. Vetolaatikoissa sitten Milan vaatteet ja muut tavarat :)

      Poista
  5. Hirmu hyvin sopii tuo matto! ♡
    Mila saattaisi tarvita vielä valkoisen legolaatikon ;)

    VastaaPoista
  6. Oih ihana matto! Itsellekin meidän pikku miehen huoneeseen matto etsinnässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä luulen, et on just passeli lastenhuoneeseen. Vaikuttaa ainakin helppohoitoiselta :)

      Poista
  7. Ihana ja hempeä huone, tuolla kelpaa leikkiä ja nukkua :) harmaa ja vaaleanpunainen yhdessä, tykkään! Mulla pesänrakennus meneillään tulevalle tytölle ja samantapasia sävyjä tulossa huoneeseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkkään, et tunnelma saa olla rauhallinen. Onnea pienestä! Koska sulla on laskettuaika? :)

      Poista
    2. Kiitti, LA on 14.4., tulevan isukin syntymäpäivänä :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3