sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pieni herkkusuu

Mun on pitänyt jo jonkin aikaa vinkata teille näistä lapsien smoothiepusseista, mutta aina se on jotenkin jäänyt. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nimittäin nää on niin käteviä et jokaisen tulee  olla tietoinen näiden olemassaolosta. Kirjoittelen siis nyt ihan vain omasta halustani kirjoittaa tästä asiasta. Pussit on ostettu  omalla rahalla maksaen joitain euroja vajaa pari kymppiä (3 pussia siis). Olisipa vaan ollut yhteistyöksi saatu, olis säästänyt nuokin rahat! :D





Itse kävin ostamassa tuon smoothiepussi-pakkauksen Lahden Vaunupuodista, mutta näytti niitä löytyvän myös esimerkiksi Bigsmallshopista. Tämä uudelleentäytettävät Squiz- pussit on ollut tosi kätevä ja kannattava ratkaisu meille, nimittäin aiemmin kertakäyttö smoothieita tuli ostettua pari kolme kertaa viikossa Fressin lapsiparkkiin mun jumpan ajaksi. Yhtä pussia voi käyttää n. 50 kertaa, joten säästö on aika huima, lisäksi pussiin voi laittaa juuri niitä raaka-aineita mitä haluaa makeasta suolaiseen. Mila on vasta maistellut hedelmä- ja marjasmoothieita, mutta kyllä siihen voi laittaa myös ihan ruoka ruokaakin! ...Ja mikä kätevintä nämä voi pestä halutessaan pestä astianpesukoneessa (Mielestäni puhtaimman lopputuloksen saa käsin pesemällä heti ruokailun jälkeen).






Sunnuntain Smoothie:

Mustikoita ja vadelmia pakkasesta n. 1dl yhteensä
Herukkaherkku- hedelmäsosetta ½prk
n1dl vettä
1 Banaani
½ Avokado

Tästä herkusta riittää meillä  yhdelle välipalalle ja loput menee iltapuuron sekaan tai vanhempien rahka/banskulettuannoksiin.



Onko sielä muita lastenruokapussukoiden ystäviä?

5 kommenttia:

  1. Mä odottelen kans saapuvaksi omiani. Me tilattiin porukalla jostain jenkeistä. En nyt muista mikä sen paikan nimi oli :D mut söpöjä eläimen näköisiä pusseja!

    VastaaPoista
  2. Mä tilasin kans lapsille nuo parisen kuukautta sitten! En ees muista mistä verkkokaupasta :D Hyvät on, meillä täällä Espanjassakin mukana :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on vauvauva.fi:n Squooshi-pussit. Ylisöpöjä ja poika syö niistä tosi mielellään, oikeastaan paremmin kuin lusikalla! Laitan ruokasosettakin niihin, tämä tyyppi kun tykkää syödä ruokansa lämmittämättömänä.;)

    VastaaPoista
  4. Kiitti vinkistä, pitääki testata! :)

    VastaaPoista
  5. Nää on näppäriä! Mä ostin näitä pusseja viime vuonna Lapsimessuilta, Ipanaisen kojulta :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3