sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Treenivaatteet House of Brandonilta

Nyt on jo viides viikko herkuttomuutta takana ja ajattelin palkita itseni uusilla treenivaatteilla ja kengillä. Urheiluvaatteita on kyllä kaapissa valmiiksi jo vino pino, mutta silti uudet treenikuteet aina jotenkin lisää motivaatiota entisestään. Uusissa vaatteissa on jotenkin paljon kivempi liikkua, kuin vanhoissa. Ja jos ei muuta tarvetta olisikaan, niin pitäähän sitä nyt uudet työvaatteet hommata pian loppuvan äitiysloman kunniaksi.

House of Brandonilla on vielä tänään (17.4.2016) ale, missä saa kaikista kevään uutuuksista -15% Koodilla SMMR16  (ei koske dr.denim ja Calvin Klein- tuotteita, eikä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja).

Treenivaatteissa- ja kengissä olen jo pidemmän aikaa luottanut Niken tuotteisiin, ja tälläkin kerralla ostoskoriin valikoitui muutamat kyseisen merkin tuottet. Lisäksi ajattelin tilata uteliaisuuttani ensimmäisen kerran ICANIWILL- treenivaatteita. Eikö olekin aika herkullinen kokonaisuus?




Nike -mustat housut , ICANIWILL-housut  Nike-urheiluliivit  ICANIWILL- paita  Nike-toppi

Raskauden myötä kengännumeroni kasvoi n. yhden numeron isommaksi ja sehän tarkoittaa myös sitä että koko kenkäarsenaali pitää laittaa uusiksi. Muutamat siistimmät kengät menee onneksi, mutta treenikengät on yksiä paljasjalkakenkiä lukuunottamatta armotta liian pienet. Toivon todella, että jalka palautuu takaisin siihen kokoon 37, mutta sitä odotellessa tarvitsen vähän isommat kengät. Nyt tilasin kengät koossa 38, toivottavasti se riittää. Kengät TÄÄLTÄ

House of Brandonilla on urheiluvaatteiden lisäksi myynnissä myös laaja vakikoima miesten- ja naisten vaatteita monissa eri merkeissä. Yli 25€ tilauksiin saa ilmaiset postit ja tuotteilla on ilmainen vaihto ja palautusoikeus, lisäksi tuotteilla on vain 1 päivän toimitusaika. On kyllä aika nopeaa palvelua!

Naisten osastolta suosittelen ainakin kurkkaamaan nämä Vilan housut. Tilasin kyseiset housut itselleni pari päivää sitten koossa S ja on kyllä erittäin mukavat päällä. Kangas venyy reilusti ja housut tuntuu jalassa samalta miltä tavalliset kangas legginsit.





Onko teillä muilla kasvanut jalan koko raskauden myötä? Jos on, onko koko palautunut ennalleen ajansaatossa?

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

6 kommenttia:

  1. Mul on just noi mustavalkoset iciw:t ja ne on ainaki ihan parhaat! Jos ostat samanlaiset ni ollaa sit ihan kaksosia. :D haha

    Chabsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on? :D Oon tainnutkin joskus ihastella niitä sun päällä!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. No. Se kommentti katos. Mutta siis kannattaa tilata yhtä kokoa isommat koska vyötärö on iciws tosi tiukka, jotta menee jalkaan! :D mullaki on m:ät ja neki on tosi tiukat vaik normaalisti housut on s.

      Poista
  2. Mun on aina todella vaikea löytää sopivia housuja itselleni, koska lantio on leveä ja jalat taas kapeat ja lyhyet. Mitenköhän näiden housujen koko menee? Mahtuukohan S- koko?

    VastaaPoista
  3. Hei. Minulla kasvoi jalan koko myös raskauden aikana, eikä se ole palautunut ennalleen. Synnytyksestä kohta 3 vuotta. Olen ymmärtänyt, että se on ihan normaalia ja koko ei palaudu takaisin. Joten eikun uusia kenkiä shoppailemaan vaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3