maanantai 4. huhtikuuta 2016

Värikäs Kevät

Kevät alkaa olla jo korvilla ja siispä nyt on vuorossa katsastaa Milan kevätvaatteita. Kirkkaita värejä , paljon raitaa ja hyvälaatuisia kankaita. Niistä on meidän kevään käyttövaatteet tehty.


Olen syksyn ja talven mittaan hamstrannut Polarn o Pyretin vaatteita varastoon alennusmyynneistä ja toivon sisävaatteiden kestävän käyttöä ja pesua paremmin mitä aiemmat tuotteet. Olen nimittäin tehnyt kahdesta bodysta ja yhdestä piposta rekalamaation, joten sanoisinko näin, että näyttäkööt nämä vaatteet nyt sen ostetaanko Poppia meille jatkossakin vai siirrytäänkö toisen myymälän tuotteisiin. Toivottavasti nämä raidat ei mene pilalle pesussa, nimittäin Popin vaatteet on niin nättejä. Varsinkin noi raidat <3

Raidat on kokoa 74 ja valkokuvioiset housut 68cm



Tällä hetkellä käytössä on edelleen koon 68cm vaatteet ja muutamat vaatteet on edelleen 62cm (pop, ja muutama lindex), joten kevät/kesävaatteet on pitkälti kokoa 74cm. Shortsit ja kesämekot olen jättänyt suosiolla alennusmyyntiostoksiksi, koska pessimistinä realistina uskon helteiden tulevan vasta heinäkuussa. Lisäksi lasten kasvua on todella vaikea ennustaa. Tuleeko kasvupyrähdyksiä vai jatkuuko kasvu samalla käyrällä? Lompakkoakin ajateleen suurimmat ostokset kannattaa tehdä vasta juhannuksen jälkeen.



T- paidat ja farkut kokoa 80cm Zara

Zaran vaatteita meillä on ollut pienemmissä koissa  muutamia ja hyvän hintalaatusuhteen vuoksi Mummi shoppaili muutamat Zaran vaatteet kevääksi Tallinnanreissultaan. Zaran koot on ihan mitä sattuu kertokoon siitä esim se, että yhdet 74cm leggarit on pienempää kokoa kuin lindexin 62cm röyhelöpyllyt. Toisaalta taas 68cm fakkuleggarit on saman kokoiset 68cm röyhelöpyllyjen kanssa. Netistä en siis välttämättä tilaisi kyseisen puljun vaatteita, mutta myymälästä niitä tulee kyllä ostettua vasrmasti jatkossakin. 




 Lindexistä ja Kappahlista olen tähän asti ostanut suurimman osan vaatteista (ja varmasti myös jatkossakin), mutta näiden merkkien kanssa odottelen mieluusti niitä alennusmyyntejä tai ainakin ota 3 maksa 2 alea. Varsinkin Lindexin vaatteet on hyvän mallisia hoikalle tytölle ja empä ole joutunut tekemään yhtäkään reklamaatiota heidän tuotteistaan. (Kappahliin olen tehnyt yhdestä mekosta).



 Nosh on ihan uusi tuttavuus ja parin viikon takaisilta kutsuilta ostin Milalle tuon kuvassa näkyvän sulkabodyn, sekä pari leggarit syksyksi. Noshin kankaat vaikuttaa erittäin laadukkailta ja kangas on ihanan pehmeä. Kutsuilla mallailin bodyn kanssa korallin värisiä kollareita, mutta hintansa vuoksi housut jäi ostamatta (myös kangas vaikutti vähän huonolaatuiselta). Milan Mummi kuitenkin selvästi luki mun ajatuksia ja hän toi seuraavana päivänä Milalle tuliaisiksi Zaran kollari-haaremit työreissultaan. Aika hyvää telepatiaa :D


Hilfiger on sen verran kalliimpi merkki, etten todellakaan raaskisi ostaa itse niin kalliita vaatteita touhuavalle vauvalle/taaperolle. Hyvä, että raaskin itselleni ostaa! Tämä setti tuli 6kk lahjaksi, joten oma lompakko ei kärsinyt näiden ihanuuksien ostosta. Ihan mielenkiintoista testata oikean merkkivaatteen kuntoa vrt. "markettikama". Polvipaikkakollarit Zarasta koossa 68cm



Vk-vaatteet jo esittelin aiemmin, mutta esittelen vielä tämän H&M:n ihanan anorakin. Tämä on kokoa 74cm, joten mahtuu luultavasti aika pitkälle loppukesään.





7 kommenttia:

  1. Meillä on ollut PoPin vaatteita nappuloilla kahden vuoden ajan. Sanoisin että laatu vaihtelee todella paljon. Hyvästä alesta saatan ostaa PoPin paitoja ja sukkia. Muut vaatteet jäävät rekkiin, ulkovaatteita lukuun ottamatta. Ulkovaatteista olen tykännyt!
    Sisävaatteet teen suureksi osaksi itse Noshin kankaista, sillä ne kestävät kokemukseni mukaan parhaiten toistuvia pesuja. Myös Lindexin vaatteet, etenkin leggarit on todettu kestäviksi, eivätkä ne kutistu yhtä paljon rumpukuivatuksessa kuin esim HM.
    Kivaa kevättä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän siis samoilla linjoilla mennään. Meillä myös popin ulkovaatteet on koettu hyviksi ja niillä mennään niin kauankunnes tulee parempi vaihtoehto vastaan.
      Noshilla on kyllä ihania kankaita <3 olisimpa itsekin niin taitava, et vois itse ommella vaatteita! Tulis ainakin uniikkeja.

      Lindexin vaatteet on kyllä tosi kestäviä, vaikka hinta onkin erittäin kohtuullinen :)

      Hyvää kevättä myös sinne!

      Poista
  2. Ihanan värikästä, näyttää söpöltä!

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Raidat on kyllä niin herkullisen näköisiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3