sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Tuunatut makkispekkikset

Herkuttomuusvedon myötä meillä on ollut tapana tehdä viikonloppuisin jotain vähän herkumpaa ruokaa kotona. Useimmiten viikonlopun mättöruoka on ollut oma tekemä pizza, mutta toissa viikolla valmistimme oman versiomme grillien kuningasruoasta makkaraperunoista. Ruoasta tuli niin herkkua, että ohje on ehdottomasti jaettava myös teille!







Tässä annoksessa on käytetty kuvassakin näkyvää Lidlin Bratwurstia (lihapitoisuus92%), mutta oikein maukas tai ehkä jopa maukkaampi lopputulos tulee Maatila Merosen Chorizosta (lihapitoisuus 87%).  Annoksen lisukkeeksi sopii erittäin hyvin turkkilaisesta jogurtista tehty Jogurttikastike.





Mitä teillä syödään viikonloppuisin? Arkiruokaa vai jotain vähän spesiaalimpaa?

3 kommenttia:

  1. Johan on dieetti jos makkaraa syö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se makkara mikään myrkky ole. Ja lihapitoinen makkara on ihan hyvä osa ruokavaliota, kun ei vaan ole päivittäistä. Ravintosisällöltään ei paljoa eroa muustakaan lihasta. Suolapitoisuus toki eri, mutta sekään ei kovin iso juttu ole toisinaan syötynä.

      Poista
  2. Meillä syödään millon mitäkin :) välillä oikeen nauretaan, kun toiset tekee vapaalla vähän parempia ruokia ja itse mennään mistä aita on matalin :D meillä kuitenkin kaksi vuorotyöläistä ja yksi vuorohoidossa oleva lapsi. Varsinaisia vapaita vkonloppuja osuu harvoin niin että koko perhe on samaan aikaan kotona.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3