torstai 12. helmikuuta 2015

Muutamia kevään uutuuksia

Sisustaminen on yksi harrastuksistani. En varmaan ikinä kyllästy jatkuvaan suunnitteluun ja olen aina valmis sisustusohjelmamaratooniin tai ikeareissuun. Rakastan kodinlaittoa, varsinkin kuin kyseessä on ihan oma koti. Lisäksi nautin kodin siivouksesta, koska siivouksen jälkeen lopputulos on siisti ja siten kotona on taas mukavampi olla. Mielestäni kodin pitää tuntua kodilta<3

Tällä hetkellä rakastan asuntoamme, se on juuri meidän näköinen. 
Tästä huolimatta aina kaipaa jotain uutta.
Remontin yhteydessä uusimme kaikki kalusteet Malm-lipastoa ja sänkyä lukuunottamatta, joten lähiaikoina kalusteisiin tuskin on tulossa muutoksia. Pienempiä muutoksia tulee kuitenkin aina, olen niin nopea kyllästymään. Tällä hetkellä kaipaan muutamia fressimpiä tekstiilejä ja jotain? En vain vielä tiedä mitä se voisi olla?

Pari viikkoa sitten sain Vantaanreissun yhteydessä suostuteltua Kallen Ikeaan. Miehen ehto oli, että mihinkään ei saa juuttua, eikä turhaa osteta. Mielestäni selvisin haasteesta aika kivasti, koska ruokailuineen oltiin ikeassa vain tunnin verran. Mukaan tarttui kuitenkin yllättävän paljon kaikkea pikkusälää : kynttilöitä, tiskiharjoja, pikkukoristeita, wc-matto ja pari kangaskoria ja muuta kaikkea hirveän tärkeetä!

Ihastuin tähän wc-mattoon heti sen nähtyäni. Tällähetkellä oranssi mielyttää mun silmää ihan todenteolla. Hintaa matolla ei ollut edes kymppiä ja onhan se hyvä muutenkin olla montaa sävyä, että voi tarpeenmukaan vaihdella!

Maton lisäksi vessaan tuli pari kangaskoppaa hiusharjoille ja hiustenmuotoilulaitteille.
Mitäs pidätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3