keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Uusi Banneri

Näin lomalla ehtii hyvin tekemään niitä asioita, mitkä arkena jää tekemättä. Yksi jo pitkään To Do- listalla roikkunut asia on uuden bannerin teko. Aikaisempi banneri kodin kuvista ei enää kertonut blogin sisällöstä, koska suurinosa postauksista painottuu kuitenkin tähän raskausaikaan.  Nyt tämä uusi banneri kertoo mielestäni paljon kattavammin blogin sisällöstä. Vai mitä mieltä olette?


Ulkoasu vaatisi vielä hieman muokkausta (kuva saisi ola vähän leveämpi), mutta nyt blogi saa hetken näyttää tältä! Uuden Bannerin ja ulkoasunmuokaus on nimittäin ihan vain pikkuisen ärsyttävää ja aikaa vievää hommaa!!!

*** Kaikenlisäksi tää kone taas temppuilee, oon varmaan tätä samaa postausta kirjoittanut nyt toista (tai kolmatta )tuntia! Huoh!


No mutta asiaan, lomaa on nyt muutama päivä takana ja vielä pari päivää edessä. Olemme Perjantaista lähtien lomaillut täälä Tahkolla ja olo alkaa olemaan jo aika hyvä. Täälä en ole oksentanut kertaakaan, vain muutamat yökkäykset aamupalan yhteydessä, ja kaiken lisäksi muutamaa yötä lukuunottamatta olen nukkunut, kuin tukki (yöheräilyjä vain 1-2, normaalin 5 sijaan). Nyt hetken hengähdyksen jälkeen vasta tajuan, kuinka poikki olinkaan. Eikä itselläni ole niinkään väliä, mutta se stressaaminen ja jatkuva touhottaminen vaikutti selvästi myös tuohon pikkuseen. Pistelyt ja kovat viillot ovat nimittäin loppuneet kuin seinään. Vähän kauhulla odotan Maanantaina alkavaa työviikkoa, mutta onneksi äippäloman alkuun ei ole enää pitkä aika.


Nyt on ollut hyvin energiaa jopa vähän ilveillä ja pelleillä  siskon poikasen kanssa.

Päivät täälä Tahkolla on ollut enemmän ja vähemmän hötsäilypäiviä. Leikkiä, ruokaa ja hieman urheilua. Maanantaina kävimme Kuopiossa Matkus-kauppakeskuksessa vähän shoppailemassa. Löysin muutamia vaatteita Minille ja mikä parasta superistuvat housut itselleni Name It:istä.  


Vielä piti jättää ne kaikista pinkeimmät ja sinisimmät vaatteet sinne kauppaan ja malttaa odotella sitä viikonpäästä olevaa rakenneultraa, jos sielä vaikka näkyisi pieni kepukka tai "vain kaksi jalkaa" :D.

Raskauden puoliväli alkaa pikuhiljaa näkymään tämän Mamman vatsanseudulla. Minkäännäköistä masua ei ole oikeastaan tähän mennessä näkynyt, vain pientä turvotusta minkä on hyvin saanut vaatteilla piiloon. Nyt 20:n raskausviikonkäynnistyessa tuntuu , että vatsa on pullahtanut ulos eikä mikään vaate istu kunnolla. Ei sillä, että mikään olisi muutenkaan vähään aikaan istunut. Vaikka painoa on raskauden aikana tullut vain pari kiloa, on lantio leventynyt niin paljon, että vain murto-osa housuista mahtuu jalkaan. Ostin rv. 8 ne perinteiset raskausfarkut, joissa tulee se kangaspala vatsanpäälle. Ne Mamalicious farkut olivat, ja ovat edelleenkin erittäin epämielyttävät ja näytän niissä ihan muumimammalta. Kuopionreissulta löysin kuitenkin nämä ihanat (myöskin Mamalicious) mammahousut, jossa on matalampi vyötärö ilman sitä kangaspalaa. Itse ostin koon 28/32, jotta kasvu ja lihomisvaraa olisi vähän ;)


Myös kenkäkaappi sai täydennystä.

Nyt irtaudun tästä koneesta ja menen leikkimään siskonpoikien kanssa autoilla!

Hauskaa loppuviikkoa, palaillaan!
2 kommenttia:

  1. Ihanan raikas tuo uusi banneri, tykkään kovin :)

    VastaaPoista
  2. Haluan tuommosen pienen ja söpön raskausmahan takasin :( nauti siitä vielä ku voit!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3