keskiviikko 11. helmikuuta 2015

PIENTÄ PINTAREMPPAA /// PARVEKE

Jos joku ei vielä ole ehtinyt huomaamaan, niin tuola ulkona on aika mieletön keli! 
 Aurinko paistaa, sininen taivas ja lumet (toivottavasti) sulaa pian. Vaikkei talvessakaan sinänsä ole vikaa, olen silti kevään ja kesänlapsi. Auringosta saa niin paljon energiaa ja muut ihmiset ovat paljon iloisempia.
 Jee! Kyllä se kevät vaan tekee tuloaan.

Syksyllä parvekkeen esittely jäi kokonaan tekemättä, koska sitä ei juurikaan ehditty sisustaa. Ensi kesä ja kevät on kuitenkin asia erikseen. Odotan malttamattomana, että voin mennä parvekkeelle teekuppi ja hyvä lehti kädessä nauttimaan kevätauringosta.

Sitä ennen pitää kuitenkin tehdä vähän pientä pintaremonttia, tai ehkä ennemminkin stailata meidän parveke.
Sohva ja sohvapöytä vie tällä hetkellä erittäin suuren osan parvekkeen pinta-alasta. Mitään hirveän isoa ei siis voi ajatella. Tyynyjä, kukkia ja torkupeittoja. Parvekkeella mielestäni saa olla vähän enemmän väriä.
Ikean sivuilta löysin nuo paperipallovalaisimet. Niitä oli kahta kokoa ja lamput toimivat aurinkoenergialla. Isommat pallot olivat vain 10€/ kpl ja pienemmät pari euroa halvempia. Noita muutamat kattoon roikkumaan valkoisena ja mintunvihreänä!Pervekkeen sohvapuoli on siis vain stailausta vaille valmis. Tämä toinen puoli onkin sitten täysi arvoitus. 

Millainen matto?
Millä peitän tuon hirvittävän sinisen lattian?
Joku hylly yrteille yms?

Ideoita?
Lopputulos jää nähtäväksi!

Palaan asiaan, kunhan ilmat lämpenee....

Onkos sielä aloitettu jo parvekkeiden/ terassien suunnittelu?

2 kommenttia:

  1. Joo! Yrttihylly olisi hyvä! Tossa voisi toimia sellanen terassimatto.. Muistatko millanen meillä on etuterassilla? Sitä saa metritavarana esim hong kongista! :) saisi peitettyä ton koko lattian! :)

    VastaaPoista
  2. Eikös tohon tuu hyvin parvekevaunujen paikka ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3