torstai 24. syyskuuta 2015

Kodin uusi ilme!

Mä oon tosi kausi-ihminen ihan kaikessa. Kirjoittamisessa, urheilussa, suklaan syönnissä, sisustamisessa, siis ihan kaikessa! Blogissa saattaa olla pitkiäkin hiljaisia hetkiä ja välillä taas juttua riittää ihan päivittäin. Tällä hetkellä kirjoittaminen ja kuvaaminen tuntuu mukavalta ja siksi postauksiakin tulee useammin, toivotaan että tämä ei ole taas vain vaihe. Sama juttu sisustamisessa. Meidän koti on pitkään näyttänyt ihan samalta, en ole edes vaihdellut koriste-esineiden paikkoja. (se on ihme!) Asuntomessujen jälkeen innostuin mustasta tehostevärinä, mutta se idea ei koskaan ottanut tuulta alleen. Ehkä se musta olisi sittenkin ollut vähän liian mustaa.

 Pari viikkoa sitten innostuin hiekan eri sävyistä. En oikeastaan edes tiedä mistä tämä innostus tuli, koska beige ei ole koskaan kuulunut lempisisustusväreihini. Joka tapauksessa, reilu viikko sitten tilasin keittiöön ja olkkariin uudet verhot Jotexilta ja eilen kävin tekemässä muutaman lisähankinnan Askosta. Sisustaminen on vielä kesken, mutta verhojen saavuttua pääsen vihdoinkin esittelemään lopputulosta.

Sisustuspostauksia odotellessa päätin hieman kuvailla keittiötä ja tänään löytyneitä Nicolas Vah`en öljyjä ja mausteita. Purkkit on just mun mieleen, niin ihanan yksinkertaiset mutta omalla tavallaan myös näyttävät. Toivotaan, että tuotteet on hyviä myös maultaan.
Vaaleampi hieman lämpimämpi sävy tuntuu vaihteeksi erittäin kauniilta. Jotenkin tuntuu, että koti olisi nyt paljon kotoisampi, kuin mitä se oli harmaa-valkoisena. Tosin yksi miinus tässäkin, en yhtän tiedä mihin tunkisin kaikki harmaat tavarat hiekansävyn tieltä :D

Milan synnyttyä ollaan Kallen kanssa innostuttu ruoanlaitosta ihan hirveästi. Meille on muodostunut jo tapa kokata perjantaina jotain vähän parempaa ja erikoisempaa, jotain muuta kun perus makaroonilaatikkoa. Tällähetkellä ollaan molemmat innostuttu erilaisista pasta ja risottoruoista, minkä valmistuksessa käytetään valkoviiniä, yrttejä, sieniä ja valkosipulia. Niin hyvää <3 Tähän mennessä ohjeet on tehty visusti reseptiä tuijottaen, mutta ehkä vielä jonain päivänä meistä tulee hyviä kokkeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3