tiistai 1. syyskuuta 2015

Meidän päivä! 31.8- 1.9.2015

21:05

Mini on nukkunut klo 19:15 lähtien ja itse nukahdan kesken tv:n katselun sohvalle. Sovitaan Kallen kanssa, että katson kyseisen jakson sitten aamulla imettäessäni.

22:00

Kalle herättää mut, ja siirryn sänkyyn nukkumaan. Nukahdin heti. Toivotinkohan edes hyvää yötä?

23:45

Mini itkee. Kalle jatkaa kuorsaamista, joten kai se on itse noustava. Käyn vessassa ja ja täytän vesipullon. Väsyttää ihan hirveästi! Nostan Minionin sänkyyn silmät ristissä.

00:00

Mini irroittaa otteen ja nukahti rinnalle. Röyhtäytän hänet ja odottelen, että silmät hieman aukeaisivat ennen vaunukoppaan laittoa. Palaan sänkyyn ja Mini jää jokeltelemaan vaunukopan kuomulle. Laitan silmät kiinni ja pian Minin vaipasta kuuluu "ufot laskeutuu - ääni". Eli nopeasti uusi vaippa alle ja takaisin nukkumaan.

03:24

Herään Minin itkuun (Kalle ei taaskaan reagoi! huoh!). Täytän vesipullon ja nappaan tytön sänkyyn paluumatkalla. Kaivan puhelimen ja selailen instan ja facen, jotta pysyn hereillä.

03:49

Nostan Minin sänkyyn nukkumaan

04:15

Mini itkee pudonnutta tuttia

05:30

Taas itkee tuttia. Onneksi uni tulee nopeasti ja pääsen takaisin nukkumaan.

06:30

Mini herää taas. Nyt Kallekin havahtuu ja käy nostamassa tytön sänkyyn, Mini kuitenkin nukahtaa samantien.





06:45

Mini tuijottaa ympärilleen silmät pyöreinä. Hänellä alkaa olla nälkä. Aloitan imettämisen ja Kalle jatkaa vielä hetken unia.

07:15

Kallen herätyskello soi ja Mini lopetteee syömistä. Kalle röyhtäyttää ja menee vaipan vaihtoon. Itse nousen sängystä aamupalan valmistukseen. Pakko kuitenkin venytellä jalkoja hieman. Eilinen kevyt jalkatreeni osui ja upposi! Kalle tuo Minin sitteriin kököttämään ja heti alkaa kova jokellus. Itse pumppaan toisen rinnan syömisen lomassa.





07:45

Kallella alkaa olla kiire töihin. Pyydän häntä ottamaan yhteiskuvan Mamista ja Minionista. Kuvaa ottaessa taulu tippuu lattialle ja kuva tärähtää...no kuvataan myöhemmin. Nopeat pusut ja heipat ja pian ollaan kaksistaan. Mennään sänkyyn juttelemaan.



8:00

Vielä on vähän nälkä, joten nopea ruokailu ennen aamu-unia

8:15

Molemmat nukahdetaan sänkyyn.

10:05

Herään ja Mini jatkaa vielä unia. Otan muutamat kuvat nukkuvasta lapsesta ja Mini herää. Miksiköhän en käyttänyt tätäkin muutamaa minuuttia syömiseen valokuvauksen sijaan? Otan jääkaapista lasin plus maitoa ja menemme sohvalle juttelemaan ja ottamaan selfieitä.





10:15

Hirrrvee nälkä!!!! "Nyt äiti sitä ruokaa samantien!!!"

10:45

Nälkä helpotti ja lasken Minin sitteriin siksi aikaa, kun kirjoitan aamupäivän tapahtumat muistiin.

11:05 

Ja taas syödään!

11:15

Pappa tulee moikkaamaan, vähän sylittelyä ja leikkimatolla leikkimistä. Selaillaan juuri teetettyjä valokuvia, koskahan ne sais laitettua albumiin?

11:50

Saan just ja just syötyä oman ruoan, kunnes Minillä tulee TAAS nälkä. Pappa lähtee ja nostan Minin syliin syömään. Syötön lomassa luen muiden blogeja ja aloitan 1kk postauksen.

12:09

Minion nukahti rinnalle ja nostan hänet vaunukoppaan. Herättelen samalla hieman, jotta hän oppii nukahtamaan itse. Mini nukahtaa samantien uudestaan ja menen itse sohvalle pumppaamaan täyden olon pois. Pumppaan 90ml, puen päälle, pesen hampaat ja laitan vähän ripsaria. Pienen ehostautumisen jälkeen petaan pedin ja siivoilen kotia. Edessä on kolmen tunnin päikkärit, joten ehdin hyvin siivota, kirjoittaa postauksen, ehkäpä jopa vaunulenkille ennen heräämistä?





Siivouksen lomassa alkaa tekemään mieli rahkapannaria, teen taikinan ja laitan uuniin siivouksen ajaksi.



12:55

Tutti tippuu ja rapusta kuuluu remonttiääniä.

13:05

Tutti tippuu taas ja Mini herää remonttiääniin, mutta nukahtaa vielä. Ei olis pitänyt sanoa "kolmen tunnin päikkärit tulossa" ääneen!

13:20

Uni ei enää tule. Kiroan remontin alimpaan helvettiin! Eikö siitä voisi ilmoittaa ilmoitustaululla, jotta tietää lähteä päikäriajaksi pois? Nostan lapsen sitteriin, josko uni jatkuisi. Nappaan palan pannaria ja menen sohvalle jatkamaan postausta samalla jalkaa hytkyttäen.

13:45

Remonttiäänet jatkuvat, ja Mini on ihan väsy mut uni ei tule. Puen itselle ulkovaatteet ja nostan Minin vaunuihin. Uni tuli heti, kun vaunut lähti liikkeelle. Kävellään postiin hakemaan Kallen paketti. 



15:00

Takaisin kotona. Mini heräsi heti sisälle tultuamme ja oli kuin äkäinen ampiainen. Vaihdetaan vaippa nopeasti ja äkkiä syömään. Tyttö taisi olla vielä vähän väsy, koska hän jaksoi syödä vain reilu 20 min ennen nukahtamista. 

15:25

Nostan hänet takaisin vaunukoppaan ja jatkan postausta. Ehdin kuitenkin kirjoittaa vain muutaman sanan, kunnes kuului itkua. Taisi nukahtaa kesken syömisen? Eli ruokailu jatkuu hetken, kunnes taas nukahtaa.....ja herää

16:00

Mini on ihan väsynyt ja nostan hänet sitteriin hetkeksi. Sitteri oli kuitenkin huono ajatus ja alkoi hirveä huuto! Syöminen jatkuu, kunnes taas nukahtaa rinnalle, taas tulee itku ja syödään ja sitten taas nukahdetaan.

17:00

Josko nyt olisi täysin unessa? Nyt en halua herättää häntä, vaikka yritämmekin totuttaa itsenukahtamiseen. Lasken lapsen varovasti sänkyyn ja palaan kirjoittamaan postausta. Jes, jo puoli tuntia hiljaista, nyt se nukahti!

17:35

Älä ikinä "sano" ääneen ajatuksiasi!!!!!  Mini herää. Hän syö- nukahtaa- herää- syö - nukahtaa-herää- syö - nukahtaa-herää ja lopulta huutaa pääpunaisena. Kiva! ... ja taas syö

18:05

Kalle tulee kotiin, jes! Annan tytön hänelle, koska itse en osaa häntä nyt rauhoittaa. Sillä ei voi olla nälkä, eikä vaipassa oo mitään. Hän on vain ihan yli väsynyt!

18:07

Nukahtaa Kallen syliin heti, (huoh! tosi kiva.....)



Kalle menee vielä jatkamaan työjuttuja ja mä alan kirjoittelemaan meidän päivä-postausta. Sovitaan, että klo 20 aloitetaan ruoanlaitto ja sitten istutaan sohvalle rentoutumaan.

Huhhuh! Aikamoinen päivä takana. Meidän päivä ei yleensä ole näin katkonainen. Normaalisti Mini nukkuu 9-12 , 13-17 19-23, ja yöllä on vain yksi herätys.. no tänään oli vähän erilainen päivä. Mami on nyt aika poikki, mut jos huomenna olis sitten taas vähän helpompi päivä? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3