keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Ristiäissuunnitelmia

Minin ristiäisiä vietetään parin viikon päästä sunnuntaina Kallen vanhemmilla. Onneksi saadaan järjestää juhlat Minin isovanhemmilla, koska meidän oma koti on vähän liian pieni 25:lle hengelle ja seurakuntasalit taas turhan kolkkoja omaan makuun. Lisäksi valmistelut sun muut on varmasti helpompi hoitaa, kun pystyy menemään juhlapaikalle hyvissä ajoin...ehkä jopa edellisenä päivänä!

Tuleva juhlatila on varmasti juuri sopivan kokoinen ristiäisporukalle. Keittiöön saa hyvin seisovanpöydän ja olohuoneessa on pitkä pöytä, jonka ääreen mahtuu helposti ainakin 12 henkilöä. Tilasta tehdään vähän tyttömäinen vaaleanpunaisilla ja valkoisilla verhoilla sekä saman sävyisillä koristeilla. Koriste-esineet pitäisi vielä valikoida anopin varastosta, sekä kahvipöydän kukka-asetelma pitäisi tilata.

Tarjoilujen suhteen pääsen itse melkeimpä luvattoman helpolla. Auttavia käsiä on paljon ja itselleni taisi jäädä vain keksien ja kakkujen haku. Kakut tilataan Kauppahallin Cafe Annikasta (missä muuten on Lahden parhaat salaatit!) ja keksit ihan vaan marketin hyllyltä.

Nimi on jo päätetty ja se paljastetaan vasta ristiäisissä. Tällähetkellä vain kakunteijä tietää tulevan nimen/ nimet. Jo ennen Minin syntymää meillä oli neljä vahvaa nimiehdokasta, josta sitten syntymän jälkeen karsiutui kaksi pois. Jäljelle jääneiden nimien kesken ei paljoa tarvinut miettiä, koska onhan Mini ihan ........ :n näköinen!

Kutsukortit valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta vasta viimeviikon lopulla sain vietyä ne postiin. Lopputuloksesta tuli aika söpö ja kortissa oleva kuva kuvaa hyvin meidän Miniä...se on vähän hömelö <3 Alunperin oli tarkoitus lähettää kutsun mukana tämä tervehdys täytettäväksi, mutta sen tekeminen vähän jäi!  Lappu toimii ns. vieraskirjana ja vieraat täyttävät kukin omansa ristiäisissä.

Tällaisiahan on usein häissä, mutta miksei voisi olla myös ristiäisissä? Tai vaikka synttäreillä! Mun mielestä aika kiva muisto.

Lahjatoiveita meillä ei juurikan ole. Toiveita oli itseasiassa todella vaikea keksiä, koska meillä oikeastaan on kaikki tarvittava. Tällainen Pentikin lautanen olisi aika kiva tulevaisuutta ajatellen ja Marimekon mekko olisi niin söpö esim 1v kuvauksiin.

Ehkä kaikista tarpeellisin toive olisi Trip Trap. Syöttötuoli hankittaisiin jonain päivänä, joten miksei jo nyt? Lisäksi haaveilen tuosta New born - setistä. Vähän vaan mietityttää sen käytännöllisyys. Onko kenelläkään kokemusta tuosta kuvan tuotteesta? Kannattaako hankkia, vai onko syöttäminen helpompaa esim sitterissä?


Näiden lisäksi huomasin, ettei 62 cm vaatteita ole juurikaan. Tai bodeja on kyllä, mutta housuja ja yöpukuja vain muutamat. Lindex ja Kappahl on aika varmoja valintoja, mutta kyllä h&m:stä ja popitakin löytyy ihan kivoja vaihtoehtoja.Mun mielestä Mini näyttää ihan tulevalta nimeltään, mutta minkä nimen sinä antaisit meidän Minille?
Katsotaan, onko Mini muidenkin mielestä ihan ........?7 kommenttia:

 1. Onpas oikeesti tosi kiva idea toi "vieraskirja" lappunen. <3 :) paljastatkos minin nimeä blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? :) Joo kyl me kerrotaan, mun mielestä olis vaan tylsä kirjoittaa pelkkä etukirjain tai jatkaa Minillä.

   Poista
 2. ... Jos tää on kahdeksan kirjaimen nimi niin ministähän tulee Matleena? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, tai sit ei ;) Ei vaan, laitoin vaan jonku määrän pisteitä, ettei käy liian helpoks :D

   Poista
 3. Mä veikkaan
  Adeliina
  Mathilda
  Isabella
  Josefina
  Madeline
  Sitte vielä se villi kortti Ragnhild :D

  VastaaPoista
 4. Siskon lapsella oli käytössä toi stokken new born set, ja se oli tosi näppärä. Syöttöjen lisäks myös siksi, että vauva kun alkaa olla enemmän hereillä niin sen saa lähemmäs "hengailemaan" kun laittaa vaikka ruokaa.. ei tarvii vaavin olla sillon yksin lattianrajassa sitterissä tms. Ja muutenkin kun aikuiset on syömässä niin vauva voi olla myös porukassa mukana, omalla paikallaan, siihenhän saa lelun roikkumaan niin on jotain mitä ihmetellä. Toki riippuu vaavista, että viihtyykö tuossa vai ei, mut sehän selviää vaan kokeilemalla. :-)

  Tästä ihan lonkalta heitän nimiveikkauksia: Aurora, Linnea, Olivia.... :-D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3