torstai 10. syyskuuta 2015

Liebster Award haaste.

Sain Ruusuillatanssimistasittenkin- blogin Karinalta  Liebster award-haasteen. Kiitos Karina! Mä oon nyt vähän tyhmä, kun en pistä haastetta eteenpäin, mutta vastailen tottakai minulle annettuihin kysymyksiin.1.Mitä kouluja olet käynyt?

Lukion ja lisäksi olen opiskellut liikuntaneuvojaksi Pajulahdessa oppisopimuksella.

2.Miksi aloit pitämään blogia?

Ensimmäinen blogini oli netan ja kallen treenit, minkä aloitin  2012. Perustin blogin aluksi omien treenien tueksi ja myöhemmin blogissa seurattiin meidän molempien kisavalmistautumista. Fitness-buumi alkoi kuitenkin hiipua reilu vuosi sitten ja ostettuamme tämän nykyisen kodin halusin perustaa ihan uuden blogin. (sisustussuunnittelua varten) Aluksi kirjoitin sisustamisesta ja myöhemmin raskaudesta. 

3.Voisitko kuvitella asuvasi ulkomailla?

Tästä on ollut meillä puhetta ihan vaan sivulauseessa. Kallen töiden sekä suomen verotuksen vuoksi saattaa olla mahdollista, mutta vain 1-2 vuodeksi. Tosin oma kielitaitoni on ihan surkea, joten en nyt ihan riemusta kiljuen lähtisi. Eli vastaisinko nyt, että voisin kuvitella, mutten pidä sitä todennäköisenä. 

4.Oletko tyytyväinen elämääsi? Miksi?

Olen tyytyväinen. Mulla on nyt kaikki mitä tarvitsen. Mun ympärillä on just oikeet ihmiset ja kotona paras mies ja rakas lapsi. Ihanan hattaraa <3

5.Mitä aiot ostaa seuraavaksi, isompi hankinta tarkoitan?

Tää on aika vaikee! Toivon ettei isoja hankintoja tulisi lähiaikoina, mutta ehkä jotai itselleni. Vaatekaappi kaipaisi uudistamista!

6.Linkkaa suosituin postauksesi.

http://netankoti.blogspot.fi/2015/08/miks-mulle-ei-kerrottu.html7.Jos olisit minä, mistä kirjoittaisin seuraavan postauksen?

Arjen kuulumisista tai meidän päivä- postauksen. Arkiset asiat kiinnostaa.


8.Tähtäätkö blogillasi johonkin vai kirjoitatko puhtaasti omaksi huviksesi?

Tällä hetkellä omaksi ilokseni. En kuitenkaan väitä, etteikö minulla olisi tavoitteita blogiini liittyen. Olishan se tosi hienoa, et jonaina päivänä oma blogi olisi suosittu (toisaalta taas välillä vähän hirvittää, kuinka moni tuntematon lukeekaan meidän elämästä!)

9.Luetko vau.fi:n aihee vapaata?

En kai? Mikä tää on? :D

10.Paljon tuhlaat lastenvaatteisiin kuukaudessa?

Tää on aika vaikee. Oon ostanut tosi paljon vaatteita jo ennakkoon. Isoimmat taitaa olla 74cm. Yksikään vaate ei ole täydellä hinnalla ostettu, koska mun mielestä vaatteet on ihan törkeen hintasia. Ehkä 50€? 

11.Kaipaatko tietynlaista vapautta?

Vapaus on ehkä vähän "huono" sana, mutta omaa-aikaa kyllä kaipaan. Tällä hetkellä 1-2 tunnin irtiotto salilla riittää, enkä edes raaskisi olla pidempää pois. 

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit <3